BRUTALNO ISKRENA Odbila je Fifti Senta: ŠOK ŽIVOTNA PRIČA DIDI DŽEJ
Instagram

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, kaže da je odbila Fiftija Senta! Pevačica je u velikoj ispovesti otkrila da joj je najpoznatiji američki reper ponudio da glumi u holivudskoj seriji "Moć", ali da nije prihvatila ulogu kako bi se posvetila muzici

Tokom prethodnih pet godina, koliko gradi karijeru u Americi, Didi je upoznala i Ledi Gagu, Niki Minaž, Šegija, Igi Azeliju i mnoge druge svetske zvezde!

BRUTALNO ISKRENA Odbila je Fifti Senta: ŠOK ŽIVOTNA PRIČA DIDI DŽEJ

Printscreen

 

- Fifti Sent mi je ponudio da glumim u seriji "Moć", ali morala sam da ga odbijem. To je sjajna krimi-drama o njujorškim dilerima droge, popularna širom sveta. Nažalost, u tom trenutku sam uveliko spremala pesme za prvi album na engleskom jeziku "Kover gerl" i nisam imala vremena da se posvetim glumi. Fifti je fenomenalan lik i jednog dana ćemo sigurno sarađivati. Već imam neke ideje, ali ne bih da otkrivam detalje - priča Dijana i otkriva kako je upoznala čuvenog muzičara.

- Moj prijatelj je jedan od najpoznatijih holivudskih paparaca. Poznaje Fiftija, pa me je poveo u klub u kom je nastupao u Njujorku da ga upoznam. Znao je da obožavam njegovu pesmu "Kendi šop"! Organizovao je da se sretnemo u bekstejdžu i popričamo. Fifti je bio oduševljen što sam iz Srbije! U seriji "Moć" pominju srpsku mafiju, pa mu je to bilo zanimljivo. Zato mi je kasnije i ponudio ulogu.

Međutim, upoznavanje nije prošlo bez incidenta:

- Moj prijatelj nas je fotografisao. Međutim, članovi njegovog obezbeđenja nisu znali da je Fifti pristao na to. Skočili su, oteli mu aparat i razbili ga o pod! Počela sam da vrištim, ali sve se brzo smirilo. Fifti Sent ga je sutra pozvao, izvinio mu se i kupio mu novi foto-aparat od 10.000 dolara!

BRUTALNO ISKRENA Odbila je Fifti Senta: ŠOK ŽIVOTNA PRIČA DIDI DŽEJ

Printscreen

 

Svetski džet-set

Didi ovo nije bio jedini susret sa velikom svetskom zvezdom.

- Sa Ledi Gagom sam pričala posle njenog koncerta u Beču. Prijatelji su nam organizovali sastanak i tada sam joj rekla da bih volela da postanem velika zvezda u Americi. Posavetovala me je da odem u Njujork i krenem od nule. Rekla mi je da moram da verujem u sebe da bi i drugi verovali u mene. Poslušala sam je i uspela. Ostale smo u kontaktu i poklonila sam joj majicu iz svoje modne kolekcije - priča pevačica i dodaje da je sa reperkom Niki Minaž imala skroz drugačije iskustvo.

- Niki sam srela u hotelu u kom smo zajedno odsele u Njujorku. Htela sam da se fotografišem s njom, ali ona nije želela. Kad sam je pitala zbog čega, rekla mi je: "Imaš štikle visoke 20 centimetara, a ja sam u ravnom. Biću mnogo niža od tebe na fotografiji, a to ne želim." Bila sam u šoku i osećala sam se neprijatno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading