SAKRIVA STOMAK Prva fotografija Anđelke Prpić nakon vesti da je trudna (FOTO)
Pink printskrin

Anđelka Prpić danima je u centru zbivanja jer je otkriveno da čeka bebu s nekadašnjim drugom svog bivšeg supruga, zbog čega su je neki i osudili, ali su je mnogi i podržali. Glumica nije želela da daje izjave ovim povodom, ali je bila na snimanju jedne zabavne emisije gde se družila sa pevačicom Jelenom Broćić koja je objavila fotografiju sa Anđelkom.

Jelena je, naime, uživala na snimanju sa glumicom Anđelkom Prpić i glumcem Đorđem Stojkovićem zbog čega je objavila fotografrije s njima i istakla da joj je bilo mnogo lepo.

Na fotografiji Anđelka nosi široki sako i ruke je stavila ispred sebe, te se uopšte ne vidi njen stomak, a mediji danima bruje da je glumica u petom mesecu trudnoće. I ne samo da se njen trudnički stomak ne primećuje, već Anđelka deluje dosta mršavije nego inače. 

Podsetimo, u medijima je kao bomba odjeknula informacija da glumica čeka bebu s izvesnim M.Ž. za kojeg se najpre pisalo da je bio kum njenom bivšem suprugu na venčanju s njom. Međutim, kasnije se ispostavilo da im nije kumovao, već da su bili najbolji prijatelji.

ŠOK! Unuk Boba Marlija pronađen mrtav

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading