AZIS ŠOKIRAO SVE POTEZOM Tokom nastupa zavlačio ruke u gaće, a onda krenuo da se pipa po intimi, PUBLIKA ZANEMELA (FOTO)
Printscreen/Premijera

Bugarska muzička zvezda Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji pod pseudonimom Azis, godinama je slušan i voljen od strane publike, ne samo u Bugarskoj, već širom čitavog Balkana. Mnoge naše zvezde utrkivale su se koja će pre snimiti duetsku pesmu sa njim, kao što su to recimo učinile Jelena Karleuša i Severina Vučković.

AZIS ŠOKIRAO SVE POTEZOM Tokom nastupa zavlačio ruke u gaće, a onda krenuo da se pipa po intimi, PUBLIKA ZANEMELA (FOTO)

alo.rs/printscreen

 

Ono što je sada privuklo ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža, je skandalozni i sramni snimak sa njegovog nastupa, na kojem se vidi kako ponižava jednog od fanova koji je pritom platio kartu, kako bi prisustvovao istom.

Jedna osoba iz publike, u želji da se fotografiše sa popularnim pevačem, pružila je telefon ka njemu, ali nije mogla ni da sanja šta će se dogoditi.

Azis je uzeo telefon i stavio u sopstveni donji veš, te počeo da se trlja i simulira s*ksualni odnos.

Korisnici društvenih mreža su ostali podeljeni nakon što je ovaj snimak ugledao svetlost dana. Dok jedni ne vide apsolutno ništa loše u ovome, već samo jednu dobru šalu, drugi su pak zgroženi ovakvim postupkom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading