EKONOMIČNA Zlata Petrović priznala da reciklira stare haljine, pa bez dlake na jeziku progovorila o siromaštvu
Foto: privatna arhiva

Estradnjaci su poznati po tome da troše dosta novca na odevne kombinacije, a pritom ih obuku samo jednom, da li to bila emisija u kojoj gostuju ili zakazan nastup gde uveseljavaju narod.

Međutim ima onih koji su rešili da smanje budžet i svoju garderobu obuku više puta ali u drugačijem izdanju. Među njima se našla Zlata Petrović koja je trošila previše novca na haljine, kostime, šnajderke i modne kreatore, pa je rešila da okrene list.

Pevačica je priznala, bez imalo ustručavanja, da prepravlja i sređuje stare kreacije jer ne želi da novac, kojeg svakako nema u izobilju, baca na nove krpice.

Naime, pevačica koja je na estradnoj sceni već četiri decenije oduvek je važila za nekoga ko vodi računa o tome kako će se pojaviti u TV emisijama ili nekom nastupu. U poslednjih pet godina stvari su se drastično promenile i ona više ne želi niti ima da daje novac na odeću koju posle jednog nošenja više nikome nisu potrebne.

EKONOMIČNA Zlata Petrović priznala da reciklira stare haljine, pa bez dlake na jeziku progovorila o siromaštvu

Foto: ATA Images

 

Postala sam ekonomična i više se ne rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrojim. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže:“Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina – kaže Zlata i otkriva kako izgleda kada je u kućnom izdanju, što sve češće možemo videti na društvenim mrežama njenog sina Jovana Pajića koji je snima svakodnevno i sve šeruje sa pratiocima.

Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija sa ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam – iskrena je Zlata.

U PINKOVIM ZVEZDICAMA SU SE SVI ZBOG NJEGA GUŠILI U SUZAMA Marko Bošnjak danas NEPREPOZNATLJIV, prizor će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading