"NE PROPUSTI PRILIKU DA ME PODSETI ZAŠTO SAM DONELA TU ODLUKU"  Kristina Kovač progovorila o svađi sa sestrom Aleksandrom: NE PRESTAJE DA BOLI
Printscreen

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač odgovarala je na pitanja svojih pratioca na Instagramu i tom prilikom dotakla se smrti oca i majke, kao i odnosa sa sestrom Aleksandrom.

- Jako teško. Za mamom sam plakala svaki dan, dokle god je duša tako tražila. Sa tatom je drugačije, ali podjednako tužno. Suze su se nekako zaledile u groznim i stresnim okolnostima u kojima smo ga ispratili, jako teško mi je palo sve to zajedno i tuga se nekako prosto zaglavila u mojoj duši. Ali kada pustim tatinu muziku, tuga se topi i teče napolje kao reka. Volim svoje roditelje beskrajno, bez idealizacije, volim ih kao ljude koji su bili, sa vrlinama i manama - napisala je iskreno Kristina.

Foto: Printscreen/instagram

 

Zbog činjenice da ne razgovara godinama sa sestrom Aleksandrom, pratioci su pitali Kristinu i kako reaguje na njene izjave u medijima:

- Nažalost, često mi ljudi to prenose. Nikada ne prestaje da boli to što pročitam i nikad ne propusti da me podseti zašto sam donela odluku koju sam donela, evo pre osam godina.

Kristina je pisala i o svom preseljenju u Švedsku i da nije u tom momentu imala mnogo novca:

- Jedino što sam imala je EU pasoš, oko dve, tri hiljade evra. Za pasoš sam učila mađarski dve godine, da bih mogla da izvedem ovo. Ostavila Taru, Miciku i D.-a u Srbiji, iznajmila sobu ovde i počela da tražim posao. Pronašla sam ga nakon tri i po meseca - objasnila je Kristina i opisala rastanak sa najblžima:

- Trenutak kada sam ostavila desetogodišnju i D-a na autobuskoj stanici kada sam odlazila. Toliko mi je teško bilo da sam zabalo rekla vozaču da stane i pusti me napolje. Mislim da sam plakala do Zagreba - priznala je Kristina.

OBOLEO OD CEREBRALNE PARALIZE! Pevač se proslavio se u čuvenoj grupi, a njegova sudbina RASPLAKAĆE MNOGE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading