BEZ DLAKE NA JEZIKU Ceca Ražnatović se prisetila jednog od najvećih uspeha: Mnogi misle da sam se ulenjila
Foto: Blic tv printskrin

Ceca Ražnatović poznata je po tome da je održala nekoliko velikih koncerata u svojoj dosadašnjoj karijeri, a svaki od njih ostavio je na nju poseban trag.

Ona se sada prisetila jednog od najvećih uspeha koji je doživela, te otkrila da joj nije stalo do toga da izbacuje pesme tek reda radi.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Ceca Ražnatović se prisetila jednog od najvećih uspeha: Mnogi misle da sam se ulenjila

Foto: Blic tv printskrin

 

- Žurka koja je trajala tri sata, a bez jednog incidenta. Publika me je toliko držala da sam mogla i sedam sati da pevam. Dobra publika, dobar album, dobra pesma i rezultat mora da bude tu. Karijeru stvaraju pesme, ako promašite album tu je uvek neka pesma koja se istekne. Toliko hitova sam imala i pesama, da ne želim da spuštam standardne, bitan mi je kvalitet - kaže Ceca i dodaje:

- Poslednji album sam izbacila 2016. godine, ali od tada me nijedna nije pronašla, a da snimam nešto radi reda ne pada mi napamet. Mnogi misle da sam se ulenjila, ali zaista nije istina.

Ceca

Promo

 

Cecin koncert na Ušću bio je jedan od najposećenijih na svetu, o čemu govore i podaci koji su objavljeni u svetskim medijima.

- To su neki svetsko - evropski podaci... Tu sigurno nije nikakva malverzacija jer se svet ne bavi time, mene svet ni ne poznaje. Mene znaju u Bugarskoj i tu okolo, ja sam poznata na Balkanu i meni je to dovoljno - rekla je pevačica u "Novom jutru".

Ovom prilikom je Ceca otkrila i šta joj smeta kod posla.

- Meni su putovanja naporna, ali nastupi nisu. Ja svoj posao mnogo volim, svi znaju da sam ja skoro iz pelena stala na scenu. Sa 14 godina sam stala pri put i zapevala, tako da mi je to sve u redu. Autom ne volim da putujem, bole me leđa, ukočim se, ne mogu da ustanem, jedva izađem. Možda je to i krštenica, ko zna - nasmejala se Ceca.

BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED Voditeljka slagalice muža upoznala na ulici, pre mesec dana brak im upao u veliku krizu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading