"IMAM MANGUPSKE STAVOVE, ALI NISAM MAFIJAŠICA" Dušica Jakovljević nikada iskrenija: BOMBE I PUCNJAVE NEMAJU VEZE SA MNOM
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da nijedan događaj koji se dogodio od kada se ona bavi ovim poslom nije uticao na njen ugled, te je podmetane bombe i pucnjave koje su se vezivale za njeno ime nikada nisu direktno imale veze s njom, odnosno da je to sve bila jedna velika greška.

- Što se tiče pucnjava i onih bombi o kojima se toliko pisalo, moram da se ogradim i kažem da to nije imalo nikakve veze sa mnom. Nemam problem da pričam na tu temu, ali ja nisam akter te priče. Dogodila se greška i to je sve. Moje je bilo tada da se vratim da vodim emisiju kao pravi profesionalac. Bila sam zahvalna što su me kolege ispoštovale i što nisu pisale o tome. Ja imam mangupske stavove, ali sam beogradska gospođica. Nikad takvi događaji nisu bacili senku na sve ono što sam radila i na mene. Da sam ja neka mafijašica, to bi se sigurno videlo i znalo, ali ne. Pravda je kod mene uvek zadovoljena - rekla je Dušica.

Dušica je priznala i da je u privatnom životu imala brojne teške trenutke.

- Teških perioda u mom životu bilo je mnogo, ali sam ja tip žene koja sve nekako rešava sama. Svakog dana me pogađaju razne stvari, ali ne dozvoljavam da to utiče na moj dan. Ne želim da se razbolim jer mi je loša energija zaokupirala misli. Imala sam jedan period života koji je bio baš turbulentan, ali nikad od sebe nisam htela da pravim žrtvu. To nije moj stil života i to nikada neću raditi.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

-Jedno vreme sam se se osećala loše jer mi nije išlo na poslovnom planu. Bila sam urednik i scenarista jedno vreme, ali nisam bila srećna. Dugo godina je to trajalo, sve dok nisam odlučila da se vratim na radio. Posle toga sam došla na Pink i istorija je krenula svojim tokom. Da je neko bio u mojim cipelama u tim situacijama, bacio bi se s mosta, ali ne i ja. Nekad nam, prosto, nije period ili dan. Ja sam se rasplakala dok sam dolazila do vas na intervju jer nisam mogla da nađem parking! Svega ima, ali se trudim da uvek na život gledam s najvedrije strane - iskreno je rekla Dušica u intervjuu koji je dala za "Srpski Telegraf".

Ovom prilikom voditeljka je govorila i o rijalitijima, te je priznala da ne razume trenutni stav društva prema ovakvom programu:

NEPREPOZNATLJIVE Danas izgledaju kao bombe, EVO KOJE JE PRAVO LICE URAGANKI I ŠTA SU SVE RADILE OD OPERACIJA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading