OVO JE ISTINA O NJENOM RAZVODU Anđelka Prpić se s mužem rastala zbog vruće scene sa kolegom
Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Anđelka Prpić je trudna i to sa prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića, koji je i bio na njihovom venčanju. Ona iza sebe ima devet godina dug brak, a razvod je usledio zbog kolege sa kojim je imala slobodnije scene.

Nakon što je snimila intimne scene u seriji „Žene sa Dedinja“, njen tadašnji suprug Dario smatrao je da je prevazišla glumačke okvire. Anđelka Prpić razvela se od svog supruga Darija Prpića jer više nije želela da toleriše njegovu ljubomoru, koju je godinama trpela.

Anđelka

Pink printskrin

 

Naime, kako pišu domaći mediji, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog njenog intimnog odnosa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji "Žene s Dedinja".

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok s*ks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem.

- Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje - prenosi Kurir.

Nakon saznanja medija da je njenom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka neko vreme nije pričala o razvodu, da bi posle nekoliko meseci rekla da je s bivšim mužem u korektnim odnosima.

OVO JE ISTINA O NJENOM RAZVODU Anđelka Prpić se s mužem rastala zbog vruće scene sa kolegom

Ataimages

 

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je Anđelka 2020, pa dodala:

- Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - otvoreno je govorila Anđelka Prpić o propalom braku za "Gloriju".

BRUTALNO IZGLEDA Tamara Đurić otišla na remont, nije štedela pare

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading