PRAVI DASA! Sina Dare Bubamare prvi put vidimo posle toliko godina, postao fudbaler, a evo i kako izgleda njen bivši muž! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako već nekoliko godina nisu u bračnoj zajednici iz koje imaju naslednika, Dara Bubamara i Milan Kesić ostali su u sjajnim odnosima, a privrženost, prijateljstvo i razumevanje oni neguju od samog početka pa do danas. 

Sin Dare Bubamare i Milana Kesića sigurno je najsrećniji zbog savršenog sklada među njegovim roditeljima koji se podjednako trude da mu obezbede svu ljubav, toplinu i odrastanje u zdravom okruženju uprkost tome što porodica nije na okupu.

PRAVI DASA! Sina Dare Bubamare prvi put vidimo posle toliko godina, postao fudbaler, a evo i kako izgleda njen bivši muž! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

Dara Bubamara sa bivšim suprugom i sinom                                                                           

Upravo tome svedoči i najnovija objava koju je pevačica podelila na "Instagramu" svima stavljajući do znanja da i te kako uživa u porodičnoj atmosferi sa bivšim suprugom i sinom.

Odlučili su ponosni roditelji da počaste jedinca predivnim putovanjem u Španiju, a imajući u vidu da se sin Dare Bubamare ne eksponira javno, te su retke prilike da ga bolje upoznamo, ove fotografije prava su senzacija i očekivano su privukle veliku pažnju javnosti.

 

 

- Moj sin - kratko i jasno napisala je Dara uz emotikon srca, dok je pozirala sa sinom pored katedrale u Barselonia, a predivni komentari samo su se nizali i svi gledaju u Kostu koji je sada već veliki momak.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading