KUPUJEM POLOVNU GARDEROBU Ruška Jakić šokirala svojom izjavom: Sve na meni košta 300 dinara
ALO

I dok se mnogi hvale luksuznim krpicama poznatih svetskih brendova, voditeljka Ruška Jakić je otkrila da se oblači kod Kineza, i da ne baca veliki novac na garderobu, već joj je samo bitno da se ona dobro oseća u tome što nosi.

- Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu - kaže Ruška i dodaje:

KUPUJEM POLOVNU GARDEROBU Ruška Jakić šokirala svojom izjavom: Sve na meni košta 300 dinara

Foto: Alo!

 

- Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: "Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim". I tako ceo život - kaže Ruška za Kurir.

Ruška Jakić otkrila je da joj uopše nije važno koliko njena garderoba vredi.

- Kupujem polovnu odeću, a najviše volim Kineze. Sad sam pronašla na bulevaru butik za tinejdžere. Imam srebrnu karticu kod Kineza i imam popust od 30%. Na meni je sve od Kineza - garderoba, prstenje, minđuše, ogrlica... Sve ovo što sada nosim košta 300 dinara.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Barbara Bobak prvi put progovorila o ženidbi Darka Lazića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading