PREDIVNO Neda Ukraden sa ćerkom dodelila deci novogodišnje paketiće i oduševila javnost! (FOTO)
Promo

Neda Ukraden juče je prisustovala divnom događaju koji je organizovala njena ćerka, Jelena Biblija Minović, koja je sa svojim suprugom vlasnik dečije igraonice, a njih dvoje su rešili da na izmaku godine dodele paketiće za decu i tom prilikom ih usrećili.

Pevačica je u prazničnom duhu pozirala nasmejana sa Deda Mrazom i svojim dolaskom dodatno upotpunila ovaj humani događaj, a pevačica od samog početka svoje karijere slovi za emotivnu damu širokog srca.

- Juče je u igraonici, na Banovom Brdu, koju vodi Nedina ćerka (prim. aut. Neda Ukraden) Jelena Biblija Minović, u prisustvu Deda mraza upriličena dodela paketića kako za Nedine unuke, ali i za mnogo dečice koja često posećuju to njihovo omiljeno mesto. Bez obzira što su deca porasla i dobri đaci drugog i četvrtog razreda, ostali su jednako srećni i zainteresovani da otvore pakete koje im je Deda mraz lično uručio. To je i za roditelje izuzetna prilika da se malo druže i uživaju u trenucima sreće svojih najmlađih. 

PREDIVNO Neda Ukraden sa ćerkom dodelila deci novogodišnje paketiće i oduševila javnost! (FOTO)

Printscreen

 

Pevačica je nedavno izdala i knjigu. Roman Nede Ukraden, Zora je Svanula je priča o životu, profesiji, Jugoslaviji i estradi sa najintimnijim detaljima koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Ova knjiga pisana čistom emocijom, dopašće se svim generacijama, kako mladim poštovaocima muzike ove regionalne zvezde, tako i starijim generacijama koji pamte zemlju koje više nema. Ovu knjigu, u izdanju naše medijske kuće Alo media system, možete da kupite na trafikama Moj Kiosk i u knjižarama Vulkan, po ceni od 999. dinara.

ISPLIVALA INTIMA GOCE TRŽAN Zbog pevačice svi u šoku, evo šta pomisli kad vidi Rašu obnaženog!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading