KONAĆNO PROGOVORILA O DEČKU Katarina Živković otkrila zbog čega krije emotivnog partnera
Nikola Todorović/Alo!

Katarina Živković iza sebe ostavlja uspešnu godinu, ali ne krije da joj je posao oduzeo mogućnost da se na pravi način posveti sebi i onima koje voli. 

- Imam osećaj da je ova godina jako brzo prošla, skoro kao da mi se nije ni desila. Bila sam fokusirana na posao i nastupe i nisam stigla da se posvetim sebi. Želja mi je da se to promeni u sledećoj godini i da konačno naučim da balansiram između posla koji najviše volim i sebe, svojih želja i potreba - navela je pevačica, i otkrila da će nastaviti da krije svog emotivnog partnera.

KONAĆNO PROGOVORILA O DEČKU Katarina Živković otkrila zbog čega krije emotivnog partnera

Nikola Todorović/Alo!

 

- I ove godine nastupam, pa ću u ponoć prvo poljubiti nekog od saradnika ko mi u tom trenutku bude najbliži. Ne bih govorila o emotivnom partneru i nastaviću ljubomorno da ga čuvam - rekla je Kaća, koja se potom dotakla estradnih sukoba u kojima je bila glavni akter.

- Ni sa kim nisam u svađi i nikoga ne diram prva. Jednostavno držim do sebe i ne dam na sebe. Ono što je još važnije, nikoga nisam uvredila i povredila tokom rasprave. Ne postoje sekire za zakopavanje jer nijednu nisam ni otkopala - zaključila je pevačica za Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading