SAJSI MC U ŠOKU ZBOG SMRTI MILANA RADULOVIĆA LAĆE Otkrila nepoznate detalje, evo šta se sve desilo!
Foto: Printscreen/Printscreen

Ivana Rašić, poznatija kao MC Sajsi jedna je od poslednjih koja je sarađivala sa Milanom Radulovićem Laćom, sinom Marine Tucaković, koji je preminuo danas na ulici u Tel Avivu. MC Sajsi priznala da je u šoku zbog Laćine smrti i da, tokom njihovog poslednjeg razgovora, ništa nije ukazivalo na fatalan ishod.

Ivana i Laća sarađivali su na tekstovima pesama, a pevačica je u neverici zbog njegove iznenadne smrti:

SAJSI MC U ŠOKU ZBOG SMRTI MILANA RADULOVIĆA LAĆE Otkrila nepoznate detalje, evo šta se sve desilo!

Printscreen

 

- Ovo je veliki šok i gubitak, saučešće porodici. Jako sam potrešena- poslala je Ivana u poruci, a potom u razgovoru otkrila kada su se poslednji put čuli:

- Čuli smo se pred njegov put u Izrael, pre dve, tri nedelje. Tada ništa nije ukazivalo na ovo- kazala je MC Sajsi koja je Laću opisala kao nekog s kim je imala odličnu saradnju:

- Fantastičan saradnik, profesionalan, strašno talentovan. Mnogo mi je žao - kazala je muzičarka.

Podsetimo, Milan Radulović Laća pronađen je mrtav na ulici u Izraelu, a kako je njegov otac Aleksandar Futa Radulović izajavio, prijavljen je i nestanak poznatog tekstopisca 12. decembra. Laća je 2. decembra otputovao u Izrael, a trebalo je da se vrati juče, na Sv. Nikolu.

BILA JE VODITELJKA NA PINKU I SVE JE HIPNOTISALA LEPOTOM Odjednom je nestala, a evo kako danas izgleda Aleksandra Jeftanović! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading