PITANJE BEZ ODGOVORA Poslednje reči Milana Laće Radulovića  za Alo!: I šta sad?!
Printscreen

Milan Radulović Laća bio je veliki prijatelj naše kuće, pa ne treba da čudi što je baš za Alo! odlučio da ogoli svoju dušu i ceo svoj život stavi na tacni.

PITANJE BEZ ODGOVORA Poslednje reči Milana Laće Radulovića  za Alo!: I šta sad?!

Printscreen

 

Feljton „Klinika“ koji smo ekskluzivno objavili u štampanom i internet izdanju, imao je deset nastavaka, a u njemu je Laća govorio o svom odrastanju, gubitku brata, bolesti majke, porocima s kojima se borio i životu nakon Marinine smrti.

PITANJE BEZ ODGOVORA Poslednje reči Milana Laće Radulovića  za Alo!: I šta sad?!

Foto: Printscreen/instagram

 

Poslednja kolumna odnosila se na njegov život poslednjih meseci i borbi koju je vodio. Sebi je postavio i pitanje koje je ostalo bez odgovora: „I šta sad?!“ Prenosimo deo poslednje Laćine kolumne:

„Počeo sam da putujem kako bih pobegao od realnosti u kojoj više nema nje. Sve postaje obesmišljeno njenim odsustvom. Kad god mi svet postane bljutav, spakujem kofere i put pod noge. Bežim od smrti i još se nisam vratio“, reči su koje razaraju srce.

Marina Tucaković, kako je u kolumni opisao, umrla je tek pošto se on vratio iz Tirane, u kojoj je tada bio.

„Sačekala je da se vratim i onda se predala. Tada mi je uputila onaj pogled, poslednji, pre nego što smo se zauvek rastali. Pogled - a šta sad?

Prošlo je godinu i više od mesec dana otkako me taj pogled ne napušta i ja se i dalje se pitam - a šta sad? Za tih godinu dana putovanja, odnosno bežanja od odgovora na to pitanje, bilo je dosta odlazaka: Stokholm, Tel Aviv, Jerusalim, Divčibare, Fruška gora, Sarajevo… Destinacija će uvek biti, ali polako postajem umoran od toga. Koferi postaju teški, a nje nema da me spakuje...“, napisao je pre samo mesec dana Milan Radulović Laća.

Redakcija dnevnog lista Alo! izražava najdublje saučešće porodici i zahvalnost Laći što je bio deo nas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading