"RADULOVIĆI NOSE PORODIČNO PROKLETSTVO" Jovana Jeremić iznela ŠOK DETALJE o Laćinoj smrti, hitno se oglasila!
Pink printskrin

Milan Laća Radulović, čije je beživotno telo danas nađeno u Izraelu, gostovao je nedavno kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu, a tužne vesti su potresle voditeljku pa je iznela sve detalje o tekstopiscu.

Naime, ona je otkrila da je Marinin i Futin sin bio uvek rado viđen gost u njenoj emisiji i da zna da je bio problematičan, ali da je prema njoj uvek bio korektan.

- Mi smo bili dobri, bio mi je gost nedavno u emsisiji. Ovako je bio problematičan, to je tačno, ali prema meni je bio strašno dobar. Voleo tako ekcentrične, neobične ljude, a spadala sam u tu grupu i uvek je govorio da je voleo da dođe kod mene jer se oseća kao kod kuće - priča u dahu Jovana i dodaje da postoji mogućnost Radulovići nose porodično prokletstvo, budući da je Futi i Marini pre 14 godina preminuo sin Miloš. 

Pink printskrin

 

- Žao mi je mnogo cele ove sudbine te porodice. Sahranili su već jedno dete... Znam da je težak momenat, ali ovo je prokletstvo neko! Koje, odakle, koje koleno, ne znam... Zato kažem, u životu ljudi treba da paze kako žive. Ono neće pogoditi mene, već moje dete, zato se trudim da živim ispravno, zato imam i mnogo neprijatelja. Neću da moja ćerka nosi neku karmu.

Na pitanje da li joj se Laća prilikom poslednjeg susreta žalio na neke životne probleme i situacije, popularna voditeljka kaže:

- Nije mi se žalio ni na šta tada kad smo se videli. On nikada nije ni govorio da je narkoman, a svi smo to znali. Žalosno što ću to reći, ali mislim da su obojica sinova doprineli tome da se Marina razboli. - istakla je Jovana Jeremić. 

POJAVILA SE NAJNOVIJA FOTOGRAFIJA LAĆE IZ IZRAELA Njegov prijatelj objavio njihovu prepisku, a onda se oprostio od njega! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
миле

21.12.2022 08:52

Ова само измишља некакве глупости да би неко обратио пажњу на њу али слаба вајда јер метла остаје метла