"ŽELJA TE UVEK VUČE" Ovako je Laća pričao o porocima: SA 17 GODINA SAM POSTAO NARKOMAN
Twitter

Naša saznanja je za medije potvrdio Laćin otac Aleksandar Radulović Futa, a u javnosti se spekuliše da je Laća preminuo od prekomerne doze nedozvoljenih supstanci. Inače, Laća je ranije u medijima otvoreno govorio o svojoj borbi s narkomanijom.

Ceo period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osetiš prvu heroinsku krizu to je nešto... To je najopasnija droga. Nama se heroin na Vračaru nudio više nego trava, svuda ga je bilo. Sada ga toliko nema - pričao je Radulović.

Marini i Futi je saznanje da im se sin odao narkoticima palo jako teško, s obzirom da u i drugog sina izgubili zbog toga.

-Brat je bio u toj priči, pa i ja. Ja sam imao faze da budem čist, pa ne, ali želja te uvek vuče, a ja nisam bio oprezan - pričao je tada, pa istakao da je posle lečenja odabrao zdrav razum i opisuje proces svog lečenja:

- Danas sam oprezan, biram pamet. Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra, koji mi je predložio bolničko lečenje. Meni je na klinici bilo lepo. Nisam bio uplašen, bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, poneo knjige, radio sam pesmu, a oko tebe su ljudi sa kojima deliš problem. Ljubav i razumevanje uvek su najbitniji. Ljubav bez razumevanja može da bude kontraproduktivna, neko ko te voli povredi te rečima, a onda je mnogo teže - pričao je Radulović.

"NE MOGU DA VERUJEM DA JE BIO POD NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA" Laćin prijatelj u šoku: NIŠTA NIJE SLUTILO DA ĆE SE OVO DOGODITI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading