DEVOJKE ĆE ODLEPITI! Momci iz Collapse benda spremaju spremaju nešto o čemu će se pričati, OTKRILI SVE DETALJE
Ustupljene fotografije

Članovi Collapse benda čim su objavili numeru "Oglasi", oni su odmah krenuli u potragu za novom. Za samo nekoliko dana kupili su dve pesme, a jednu pod nazivom "Žena od problema", koju potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, izdaće krajem nedelje. Ekranizaciju su uradili u Sarajevu na više lokacija, a zanimljivo je da se u spotu pojavljuje fatalna manekenka koja je zaludela muzičare. 

DEVOJKE ĆE ODLEPITI! Momci iz Collapse benda spremaju spremaju nešto o čemu će se pričati, OTKRILI SVE DETALJE

Ustupljene fotografije

 

S obzirom na to da momci danima nisu spavali zbog nastupa i putovanja iz države u državu, nisu dozvolili da ih umor i san savladaju na snimanju i ceo prosec izneli su do kraja, kao da su na estradnoj sceni 20 godina. 

-Naša očekivanja su da će pesma postati hit - surovo su iskreni momci, ali i veoma ambiciozni.

-Priznajemo da smo jako umorni jer mnogo radimo, a na sve to nam se život svodi na automobil. Svirka kao svirka nije teška, naprotiv uživamo i mogli bi da radimo tri dana bez prestanka, ali vožnja je veliko opterećenje. Ma, nama ništa nije teško, bitno je da smo uvek zajedno, da se slažemo i družimo. Kad radite posao koji volite sa ljudima koji su vam prijatelji, onda možete sve - rekao je pevač Elmir Hodžić.

"NE ZNAM DA LI JE NJIHOVA VEZA MARKETINŠKI TRIK" Brat Rade Manojlović izneo šokantne tvrdnje, pa nahvalio Harisa: SA HARISOM SAM SVAKO VEČE U KAFANI!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

20.12.2022 15:17

Česti susreti predsednika Srbije i Predsednika Azerbedžana donose kvalitet u odnosima dve zemlje.