NAKON SERIJE "PORODIČNO BLAGO" ODJEDNOM NESTALA Našoj glumici se život potpuno preokrenuo, evo gde je i šta radi danas! (FOTO)
Printscreen

Poznata serija "Porodično blago" mnogo puta se reprizirala na Javnom servisu Srbije, a zgode i nezgode junaka ovog popularnog televizijskog projekta prepričavaju se i godinama nakon prvog emitovanja.

Mnogi se sećaju čuvenog Listera, kog je glumio Branko Cvejić, dok se njegova ćerka, kojoj nikada nismo saznali ime, pojavljuje u nekoliko epozoda.

Nju je tumačila Anika Milićević, koja se danas preziva Grujić.

NAKON SERIJE

Printscreen

 

- Oduvek sam maštala da budem glumica. Spontano je to došlo. Niko se u porodici nije bavio glumom. Moja nana mi je pred smrt rekla: "Lepo što se baviš ovim poslom", iako joj nije bilo drago dok sam to studirala - rekla je Anika pre par godina, koja je glumu završila u Prištini.

Ova šarmantna glumica je iz rodnog mesta Lipljan otišla za Beograd da okuša sreću, kada je počelo bombardovanje 1999. godine.

- Taman je karijera krenula uzlaznom putanjom. Krenula sam da radim sve više i više i onda je sve to odjednom prekinuto. Bila sam mlada i hrabra i išla na nekoliko mesta. Predstavila se i rekla da volim da radim to što sam završila, ali silom prilika to je prekinuto. Dobila sam šansu da igram u Ateljeu 212. To je bilo predivno iskustvo - kazala je ona u jednom intervjuu pre par godina.

NAKON SERIJE

Printscreen

 

- Igrala sam u dve predstave, ali sam izašla iz toga. Nešto me je vuklo da se vratim na Kosovo - dodala je Anika.

Glumica se vratila na Kosovo i nastavila karijeru u svom prištinskom pozorištu sa privremenim sedištem u Gračanici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anika (@anika.grujic)

- Živim na relaciji Beograd-Kosovo zbog angažovanja u prištinskom pozorištu koje u poslednjih godina obimno radi - istakla je Anita koja se razvela od supruga i ima 16-godišnjeg sina Gavrila.

MOĆNIK IZ SENKE On je bivši muž Vesne Zmijanac, niko ne sme da pisne o njemu, krije se od javnosti! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading