BILA JE JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH RUKOMETAŠICA, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO Ceca Kitić sada radi u pekari, prodavala i peciva od pet ujutro!
Foto: Youtube/Printscreen

Nekadašnja uspešna rukometašica Svetlana Ceca Kitić otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela.

Bivša rukometašica otkrila je svojevremeno kako je došla na ideju da otvori baš pekaru.

BILA JE JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH RUKOMETAŠICA, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO Ceca Kitić sada radi u pekari, prodavala i peciva od pet ujutro!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam izašla prezasićena, u rukometu sam bila 45 godina i pauze sam pravila samo kad sam rađala decu. Loptu više nisam mogla da pogledam. A i htela sam da se odmorim. I odmarala sam se, a korona je produžila odmor. Nakon sportske karijere, želela sam da radim nešto. Moj kum Radivoje Korać rekao mi je da otvara pekaru sa još dvojicom saradnika i pozvao me da budem četvrti partner. Prihvatila sam.Radila sam, prodavala peciva i kruna s glave mi nije pala, jer ipak sam ja krunisana kraljica. Svidelo mi se. Ništa mi tu nije bilo strano. Radilo se dosta, ali bila sam u kontaktu s ljudima, što mi je prijalo jer sam oduvek timski igrač. Kada se ta naša četvorka razišla, uz pomoć drugog prijatelja, Gagija, iznajmila sam prostor i otvorila svoju pekaru. Samo kvalitet je važan. Nikada ne bih davala proizvode od juče. Nisam ni skupa. Burek se sviđa mušterijama. Imam stalnu klijentelu. Ne planiram da se obogatim od pekare, niti to mogu - rekla je tada Ceca.

- Nasilnici su dobro skriveni, od tako velike ljubavi dođete do toga da vas toliko tuče da mislite da će vas ubiti. Na kraju je došlo do toga da sam mu rekla: 'Ubij me više, ja neću ostati sa tobom'. Nisam imala rešenje, to su momenti kad se potpuno povučete u sebe, postanete prava žrtva. To je trajalo pet, šest godina. To je ta sramota da se razvedeš, pa zbog deteta, to mi je bio treći brak i trudila sam se svim silama da ga spasim. Deca znaju, Mara mi je spasila život jednom. Nasilje je nešto čega se ja više ne stidim i otvoreno razgovaram sa decom, moraju da znaju da nisu same - ispričala je Ceca.

MBAPE BIO U VEZI SA TRANSRODNOM MANEKENKOM Šok saznanje trese svet, nekada je bila muškarac, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading