VODITELJKA REKLA ZBOGOM PLAVOJ KOSI Bojana Ristivojević napravila totalnu transformaciju, EVO KAKO IZGLEDA KAO BRINETA (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Bojana Ristivojević vratila se pre nekoliko meseci na male ekrane nakon pauze koju je napravila zbog trudnoće i porođaja.

Nakon rastanka od oca svoje ćerke, voditeljka je nastavila da niže poslovne uspehe, a usput se odlučila i za korenite promene.

Tako je Bojana nedavno donela odluku da više ne bude plavuša, pa je krenula u proces farbanja kose i objavila na Instagramu gotografiju na kojoj je nekoliko nijansi tamnija, a sada je tek usledilo pravo iznenađenje!

 

 

Kosa Bojane Ristivojević više nije plava ni u tragovima. Voditeljka je sada postala tamna brineta, koja čak vuče na crno.

Da je prezadovoljna promenom dokazuje i fotografija koju je objavila sa svojim frizerom, ali je usput priznala da joj treba vremena da se navikne. I njenim pratiocima očigledno treba malo vremena, s obzirom na to da su joj poručili da je skroz druga žena, ali i da joj pristaje promena.

 

 

"Kao plavuša ste atraktivni, a kao brineta prelepi", "Lepša si plava, definitivno", "Druga žena", "Mnogo lepše izgledaš s ovom bojom kose", "Ludilo", "Lepa, ali meni je plava lepša", neki su od komentara koje je dobila, a neki je porede i sa Kim Kardašijan.

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Uoči finala u Kataru Jovana Jeremić uradila nešto neočekivano u emisiji uživo, NEĆETE VEROVATI (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading