SKANDALČINA! VENDI OTKRILA DA JE NAŠ PEVAČ LATENTNI GEJ Nećete verovati o kome je reč, potpuno ga RAZOTKRILA!
Alo/Kristijana Ćaćić

Pevačica Vesna Vukelić Vendi večeras nastupa u jednom prestoničkom gej klubu, a tom prilikom odgovarala je na pitanja novinara i otkrila kako se oseća pred početak nastupa. 

- Jeste, najavljen je spektakl. Prosto ovo je moja uska specijalnost, i publika i dojmanje, tako da, jedva čekam. Mi smo već imali vatreno krštenje ovde i to ne može da se prevede, to je jedan od najboljih nastupa i doživljaja. Oni jednostavno hodali po kopčicama, po parketu, nego su lebdeli, tako su izašli, kao Aladin iz Čarobne lampe. To je bio jedan opijum za narod.

SKANDALČINA! VENDI OTKRILA DA JE NAŠ PEVAČ LATENTNI GEJ Nećete verovati o kome je reč, potpuno ga RAZOTKRILA!

Alo/Kristijana Ćaćić

 

Pevačica je progovorila i koliko često ima priliku da nastupa u ovakvim klubovima.

- Poenta je što nema tih klubova, a ja se uvek odazivam na poziv, ne volim da se namećem. 

Vendi je iznela utiske i o godini koja je već polako na izmaku i kako joj je ista protekla.

- Fantastično. Pored toga, naravno, da sve oko mene raste, i moji najbliži rastu, sve raste, to je bezuslovno i najvažnije. Izašla je knjiga koja je ocenjena kao veličanstvena od strane publike i tek će se raditi na njenoj promociji, zato što je ona jedno remek - delo. Bacila sam rukavicu u lice mnogima i nastao je tajac. Da li je to zato što smo u deficitu sa dobrim sadržajem ne znam, ali ovo je sveukupna sinteza onoga što nam treba. - navela je Vukelićeva.

S obzirom da Vesna često nastupa sa kolegom Erom Ojdanićem, ona je progovorila kako bi izgledao njihov potencijalni nastup u gej klubu.

- Nešto se šuška da je Era latentni gej. Pritom je počeo s godinama da nosi neke helanke, lastiš, naginje mi, iako i nije postao, da je na putu da postane. Vidim da nije gadljv na novac i voli da bude pionir u svemu i svačemu. Ne bih se iznenadila da se oproba u muškoj varijanti. Kaže da su mu žene dosadile više. - šokirala je Vendi izjavom o kolegi.

Vukelićeva je istakla da ima bezbroj gej ljudi na domaćoj javnoj sceni.

LJUPKA STEVIĆ SLOMLJENA ZBOG POŽARA, VRIŠTI NA SAV GLAS Neviđena drama na Voždovcu, pevačica se hitno oglasila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading