"GORI JE NEGO ŠTO SAM MISLILA" Vesna Zmijac neće više da ćuti o Relji Popoviću, rešila da ga potpuno RAZOTKRIJE!
Foto: Alo!

Kakav god da je odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića ranije bio, danas je stanje potpuno drugačije. Zet i tašta jedno vreme, navodno, nisu mogli da pronađu zajednički jezik, ali malo pomalo sve se iskristalisalo. Shvatili su reper i estradna umetnica da oboje imaju istu nameru a to je da usreće Reljinu nevenčanu suprugu, a Vesninu jedinicu Nikoliju Jovanović, a zajednička želja iznedrila je kvalitetan odnos.

Vesna nikada nije krila da zetu i ćerki dosta pomaže, voli da im skuva veganske obroke, takođe rado pričuva unuke, a zna i kada je vreme da se skloni i ostavi ih nasamo. Kada je za to došlo vreme, tačnije kada joj je Nikolija podarila drugu unuku, Zmijančeva je prešla u manji stan, a ćerki i zetu dala na korišćenje svoj daleko veći.

Foto: Printscreen/instagram

 

Istovremeno ona im i finansijski dosta pomaže, mada kako tvrdi oni odlično zarađuju ali i mnogo troše. Dobar deo novca, po Vesninog priči, Relja i Nikolija ulažu u karijeru, izradu pesama i spotova, po čemu su joj vrlo slični. 

- I ja sam mnogo dobro radila ispotove, to ni danas tako ne rade. Sve sam sama u karijeri plaćala i nisam žalila. Sad to isto moja Nikolija radi. Ja kad čujem koliko para daje na spotove, kažem joj da je to puno, kaže mi da sam i ja tako trošila. Ali, Relja je još gori od Nikolije, ne pitaj pošto je sve to što oni rade. Ja čak ni ne volim da slušam kad oni pričaju o tim ciframa - izjavila je Zmijanac.

Odnos Vesne Zmijanac i Relje Popovića svakim danom je sve bolji, a zeti i tašta uviđaju sve više sličnosti, koje ih spajaju.

ISPLIVALA BOLNA USPOMENA Ovo je fotografija Gordane i Teodore Bjelice nakon smrti Miroslava Lazanskog, nastupio nikad teži period! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading