ISPLIVALA BOLNA USPOMENA Ovo je fotografija Gordane i Teodore Bjelice nakon smrti Miroslava Lazanskog, nastupio nikad teži period! (FOTO)
Printscreen

Nema pogovora da se samohrane majke suočavaju sa teškim i vrlo izazovnim zadatkom pri odgoju dece. Znatno teže je kada otac nije u stanju ili pak odbija da u tome učestvuje, a posebno bolno je onim ženama koje prava za svoju decu traže na sudu. Sve navedeno snašlo je davnih dana glumicu Gordanu Bjelicu, najpoznatiju po ulozi Bebe u seriji "Srećni ljudi", koja je u kasnim godinama zatrudnela sa oženjenim čovekom i niti jednog trenutka nije pomišljala na to da ne rodi dete. Iz njene afere sa pokojnim novinarem Miroslavom Lazanskim, koji je tada već bio oženjen i imao je sina, rodila se naslednica Teodora.

ISPLIVALA BOLNA USPOMENA Ovo je fotografija Gordane i Teodore Bjelice nakon smrti Miroslava Lazanskog, nastupio nikad teži period! (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tvrdila je, tada dramska umetnica da s muške strane nije tražila nikakvu pomoć za ćerku, ipak postoji podatak da je prava potraživala na sudu, ali da je predmet uskoro stavljen pod šifru "ad acta" i zanemaren. Gordana i Teodora Bjelica tako su bile prinuđene da same idu kroz život, a po svemu sudeći odlično su se u tome snašle i nikada nisu ratnog izveštača molile za ljubav. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Istina je da su pred majkom i ćerkom tokom godina bili brojni izazovi, ali obe su se sa svakim od njih dostojanstvno suočile. Gordana je Teodoru izvela na pravi put, naučila je pravim vrednostima, prenela joj malo i glumačkog talenta i veštine, te se njome vrlo ponosi i ističe da je ona njen najveći uspeh. O ocu joj je svega par puta govorila i to na njen nagovor. Vrlo iskreno joj je, još kao vrlo maloj, isložila kako stoje stvari, što je ona lepo prihvatila ali čini se da nijedna od njih dve Lazanskom nisu oprostile. Na sahranu mu Gordana i Teodora Bjelica nisu otišle, nisu navodno smatrale da im je tamo mesto, a ni da je zaslužio. 

Danas ponosno koračaju zajedno jače nego ikada, a brojne fotografije na društvenim mrežama svedoče tome koliko su majka i ćerke privržene i odane jedna drugoj. 

BILA JE U ZATVORU, A ONDA ZGROZILA SVE POTEZOM Naša pevačica se udala za MOĆNIKA, nije joj bilo dovoljno, nasamarila i Švajcarca!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mia

17.12.2022 20:42

Gocu Bjelicu znam iz mlaalačkih dana. Bila je lepotica kao tinejdžerka. Studirala je glumačku akademiju, živela u BGD.Teodora je prelepa devojka, dostojna pažnje i vrednosti koje poseduje. Šteta što nema kontakt bar sa bratom po ocu. što je njegova greška. Želimo i jednoj i drugoj svu sreću ovoga sveta.

Rade

16.01.2023 19:34

Ako je tvoj izbor Ekrem i Era nije ni čudo što te je izbegavao. Sigurno je imao razloga. Osramotila si i sebe i svoje bližnje 😷