"BILI SMO VEOMA BLISKI" Aleksandra Bursać će proteklu godinu pamtiti po velikom gubitku: POSAO MI POMAŽE DA PREBOLIM
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleklsandra Bursać uveliko se sprema za predstojeće praznike, a nakon što je okitila jelku, pevačica je otkrila po čemu će sve pamtiti proteklu godinu,

– Oktila sam jelku uz pomoć mojih prijatelja iz galerije, oduševljena sam. Meni ova godina neće ostati u lepom sećanju jer sam izgubila ujaka. U pitanju je moj rođeni ujak. Bili smo veoma bliski. Međutim, shvatila sam da je to jednostavno život, moj posao mi pomaže da prebrodim teške trenutke – rekla je Aleksandra.

Foto: Printscreen/instagram

 

S obzirom da pevačica ima problem sa insulinskom rezistencijom o kojoj je otvoreno govorila u medijima, pitali smo je da li se i tokom praznika pridržava strogog režima ishrane i kako odoleva prazničnoj trpezi.

–Trudim se da odolim iskušenjima kada je ishrana u pitanju, ali živ sam čovek i naravno da se dešava da prekršim pravila. Na sreću sve uspevam da regulišem treninzima – objasnila je Bursaćeva.

Zanimalo nas je i kako se Aleksandra snalazi u kuhinji i da li lično ona priprtema prazničnu trpezu ili joj u tome pomeže mama.

-Neću pripremati trpezu jer ću raditi, za to će biti zadužena moja majka – otkrila je pevačica.

STAVILI TAČKU NA SARADNJU SA NJIMA Glumci otkrili razlog povlačenja iz naše najpopularnije serije

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
da, bas, ja

17.12.2022 09:13

Moje poštovanje, divljenje i zahvalnost na uživanju u sjajnoj interpretaciji kompozicije "Kad se budeš ženio" G-đice Bursać