OČEKUJU SE HAPŠENJA ZBOG AFERE Tužilaštvo utvrđuje ko je širio laži o Ani Rajković i Vlahoviću: SVI AKTERI POZVANI NA RAZGOVOR
Foto: Alo izvor

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, u razgovoru za Alo! je vrlo otvoreno govorila o tračevima koji su se o njoj širili dok su se naši sportisti takmičili na Svetskom prvenstvu, te je priznala da je odmah po povratku iz Katara ceo slučaj prijavila policiji, a u sve se uključilo i Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal. Iz tužilaštva je potvrđeno da se bave ovim slučajem.

Ana

Foto: Printscreen Instagram

 

- Policija istražuje ovaj slučaj i već su došli do određenih saznanja. Zbog toga što istraga i dalje traje ništa ne sme da se objavljuje, ali javnost će biti u šoku kada se bude izašlo sa zvaničnim podacima - rekao je izvor za Republiku.

- Po prijavi Ane Rajković, pokrenuta je istraga i vrlo brzo su otkrivena lica koja su razmenjivala poruke o navodnoj aferi. Kada su ovakve stvari u pitanju, nije teško doći do podataka. Svi počinioci će biti pozvani na informativni razgovor - kaže izvor.

PRAVA MUZIČKA POSLASTICA ZA LJUBITELJE NARODNE MUZIKE Počela prodaja karata za koncert Miroslava Ilića u Novom Sadu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading