TO JE NJEGOVA ODLUKA I PROBLEM! Čuvena Saleveta o odgajanju ćerke i partneru koji ih je napustio
Printscreen

Glumica Ljiljana Jakšić, domaćoj javnosti poznatija kao Salveta ostvarila se u ulozi majke u 52. godini. Pošto je saznala da je u drugom stanju, njen partner je odlučio da je napusti, a ona je bila najsrećnija žena na svetu kada je saznala da će dobiti devojčicu.

TO JE NJEGOVA ODLUKA I PROBLEM! Čuvena Saleveta o odgajanju ćerke i partneru koji ih je napustio

Printscreen

 

Termin samohrana majka ne voli, niti je brine šta će reći okolina. Radi za sebe i svoju naslednicu i kako kaže, i kad padne od umora, zbog Darije uvek ide napred. 

- Nisam baš odlučila da to bude u ovim godinama, nego su se okolnosti namestile. Od prvog trenutka i pre nego što se desilo i dan-danas, ja sam presrećna žena. Darijin osmeh, ne njena reč, već samo pogled i misao o njoj je nešto što mi čini život radosnim. Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. A uvek je ona u pitanju. I kad radim - radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro - kaže Ljiljana Jakšić.,

TO JE NJEGOVA ODLUKA I PROBLEM! Čuvena Saleveta o odgajanju ćerke i partneru koji ih je napustio

Printscreen

 

Iako ju je partner ostavio u veoma teškom periodu, ona nije klonula duhom, znala je da želi to dete da rodi.

- To je bila toliko jaka sreća, da sam u tom trenutku znala da će čitava trudnoća dobro proći, da ću ja kroz nekoliko meseci držati u svom naručju. Ja sam radila do osmog meseca trudnoće. Sve ostalo je bilo manje važno, pa i to sa partnerom je bilo manje važno. 

O ocu njene ćerke ne voli da govori, i kako kaže, to što je on odlučio da ne živi život sa njima, to je njegov problem. Svoje odluke, ali ni tuđe ne preispituje.

- Ja nisam ta koja vrši procenu njegovog opravdanja. To je njegova odluka i to je njegov problem i ne bavim se time - kazala je Ljiljana  za Blic i dodala da je veoma emotivna, ali da suze smatra čišćenjem i umivanjem duše. 

KRIZA U BRAKU I SKANDAL? Evo šta naše poznate čeka u 2023. godini, astrolog se oglasio, pa otkrio

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Saška

16.12.2022 23:22

Samo zelim da vam pozelim dug i srecan zivot. Uzivajte i cuvajte svoju malu porodicu ❤️