"TAKVE BOLOVE U ŽIVOTU NISAM OSETILA" Ceca Ražnatović o traumatičnom iskustvu: HITNA POMOĆ JE STAJALA PORED BINE
Printscreen

Koncert je trebalo da održi u Smederevu, a Ražnatovićeva se nedelju dana pre toga razbolela jer je nastupala napolju kada je bilo čak -8 stepeni.

- Sedam dana pre koncerta u Smederevu, ja se na prethodnom koncertu razbolim. Bilo je minus 8 napolju, ja sam nosila kratku bundu i to me je preseklo. Otkazujem koncert u Smederevu, jer fizički ne mogu da ustanem iz kreveta. To su bolovi koje u životu nisam doživela - prisetila se Ceca.

Organizator koncerta u Smederevu uporno je molio Cecu da nastupi, ponudio je čak i da vozilo hitne pomoći bude tik do bine kako bi mogla da joj ukaže pomoć ukoliko nešto pođe po zlu.

Printscreen

 

- Čovek me je zamolio da stanem na binu, rekao mi je da će ga narod linčovati ako se ne pojavim. Ja mu kažem da nisam sklona otkazivanjima koncerta, hiljadu puta sam bolesna nastupala jer to profesionalno odradim. Kaže mi, postavićemo hitnu pomoć pored bine, samo da ne pomisli narod da sam ja nešto slagao - priča Ceca.

Ceca se tad odlučila da se konsultuje sa lekarima.

- Ja se tu konsultujem sa grupom lekara, jedni kažu strogo mirovanje, nipošto da ne nastupam, a drugi me savetuju da skačem i da se krećem. Ja tu odlučim da nastupim, i zaista je stajala hitna pomoć pored bine. Dobro je sve prošlo, ponela me je atmosfera i sve se dobro završilo - ispričala je Ceca.

"BLOKIRALA ME JE I IZBRISALA IZ ŽIVOTA" Eva Ras progovorila o sukobu sa Milicom Milšom: RAZOČARANA SAM!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading