SRAMNO! Albanka čiju je pesmu obradila Maja Berović poručila: SRPKINJI NE BI PRODALI MOJ HIT
Foto: Printscreen/instagram

Maja Berović posle porodiljskog odsustva nedavno se vratila na scenu s pesmom "Ale, ale", koja je za kratko vreme postala hit.

Ipak, senku na ovu numeru bacila je činjenica da je u pitanju obrada albanske pesme pod istim nazivom, koju u originalu izvodi pevačica Džensila, jedna od tamošnjih najvećih zvezda, a objavila ju je na svom Jutjub kanalu krajem aprila ove godine.

SRAMNO! Albanka čiju je pesmu obradila Maja Berović poručila: SRPKINJI NE BI PRODALI MOJ HIT

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovo nije smetalo Majinoj publici, koja je u kratkom vremenskom periodu pogledala pola miliona puta video-snimak u kojem ona najavljuje ovu pesmu i "veliki povratak".

Međutim, Džensili se nikako ne sviđa što je njena pesma završila kod jedne srpske pevačice, pa je svoju ogorčenost podelila s pratiocima na Instagramu.

Ona je istakla da ne bi dozvolila da se pesma prepeva da je znala da će to da uradi njena koleginica iz Srbije.

- Imala sam mnogo komentara na pesmu "Ale, ale", koju je u srpskoj verziji objavio drugi "umetnik" (pevač, prim. aut.). Obaveštavam javnost i svoje pratioce da nemam nikakva autorska prava nad ovom pesmom, osim onlajn korišćenja projekta moje objavljene verzije! Pesmu nisam ja prodala i nisam bila svesna ove činjenice! P. S. Da se ja ili moja produkcija pitamo, Srbija ili srpski umetnik bi bio na dnu liste da im se proda pesma - završila je svoj komentar Džensila, koja je objavila i skrinšot iz Majinog spota, zbog čega je dobila mnoštvo pozitivnih komentara svojih pratilaca.

Maja i njeni saradnici nisu odgovarali na naše poruke, te nismo dobili Berovićkin komentar.

SRAMNO! Albanka čiju je pesmu obradila Maja Berović poručila: SRPKINJI NE BI PRODALI MOJ HIT

Mirko Tabašević

 

Podsetimo, nakon što se u javnosti pojavila informacija da je ovaj singl albanska obrada i da ju je Berovićka ukrala, oglasila se i sama Maja, koja je poručila sledeće:

- Nakon duže pauze vraćam se s pesmom koju je krasila najbolja moguća energija dok je nastajala. Kažem duže, jer od mene niste navikli da sam u ilegali od muzike, kao i to da nikada sebi ne bih dozvolila da prođu godine, a da vas s novitetima ne obradujem. Isto tako ste od mene navikli da najbolje talente prepoznam i oko sebe okupim, pa je tako bilo i u ovom slučaju. A što se krađe i prevare tiče, to samo izvodim na svojim nastupima dok pevam evergrin hit "Lopov". Jedva čekam da čujem vaše utiske! - poručila je Maja u izjavi za medije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading