DA LI JE PREPOZNAJETE? Isplivala fotografija poznate pevačice kada je bila beba, usijale se mreže (FOTO)
Printscreen

Retko koju poznatu ličnost javne scene imamo priliku da vidimo kako je izgledala kada je bila mala. Vesna Zmijanac ima simpatičnu fotografiju iz tog perioda.

Naime, na jednoj stranici osvanula je fotografija velike pevačke zvezde Vesne Zmijanac u naručju majke kada je bila beba. 

DA LI JE PREPOZNAJETE? Isplivala fotografija poznate pevačice kada je bila beba, usijale se mreže (FOTO)

Foto:Ivan Stanivukovic

 

Objava je privukla veliku pažnju jer izgleda kao portret majke i ćerke koju je neki umetnik naslikao. 

Na prvi pogled Vesna na fotografiji izgleda kao dečak, kratke kose odevena u džeperić sa igračkom u obliku patkice u rukama. 

Kada se bolje pogleda Vesne Zmijanac danas, da se primetiti velika sličnost u liku sa majkom, osmeh, oblik lica i oči. 

Niko tada nije mogao da nasluti da će beba ozbiljnog lica biti jedna od najvećih zvezda Jugoslavije sa mnoštvom hitova iza sebe koji se i dan danas rado slušaju. 

Jedna je od najvećih muzičkih zvezda osamdesetih i devedesetih godina, poznata po tome što je postavila nove standarde po ugledu na svetski šou-biznis u domenu javnog nastupa, spotova i scenskog izgleda. Najveći hitovi u njenoj karijeri su: Nevera moja; Dođi što pre; Ne kunite crne oči; Kunem ti se životom; Kad zamirišu jorgovani, sa Dinom Merlinom; Kazni me, kazni; Svatovi; Idem preko zemlje Srbije; Sebi sam bila i rat i brat; Malo po malo.

Do sada je izdala četrnaest albuma, šest singlova i nekoliko kompilacija. Pored pevačke karijere pojavljivala se i u nekoliko serija i filmova, kao što su Sok od šljiva, Kamiondžije 2, Kamiondžije opet voze.

Iz braka sa bivšim mužem Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga PGP RTS-a, 1989. godine dobila je ćerku Nikoliju.

JAVNOST U ŠOKU Milica Dabović nije mogla da se iskontroliše: Možeš da mi se sagneš!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Norina

14.12.2022 21:30

Kakav slikarski portret, zaboga. Mozda Rembrandtov ili Da Vincijev?Ovo pre lici na obojenu fotografiju majke i sina sa glupavom frizurom, napravljenu od strane nekog fotografa iz malog mesta sa pocetka 20-tog veka.