Lepa Brena
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, koja osim što ima uspešnu karijeru, ispunjena je i na svim drugim poljima, a nedavno je pokrenula i sopstveni biznis o kojem je oduvek sanjala. Iako su poznata porodica, Brena kaže da su se Živojinovići oduvek trudili da imaju "normalan" privatan život i da njihova deca imaju normalno detinjstvo.

U emisiji "Amidži šou", u kojoj se pojavila posle deset godina, Lepa Brena je otkrila i neke nepoznate stvari iz porodičnog života - ko troši najviše novca, ko najbrže plane i ko je najemotivniji, a ko najproblematičniji u porodici.

VIKTOR NAJVIŠE TROŠI, A JA NAJČEŠĆE PLAČEM Lepa Brena otkrila detalje iz privatnog života

Foto: Alo Promo

 

- Pre jedno dve, tri godine, sinovi su prestali da koriste naše kartice. Filip, naravno, mnogo ranije. Oni svi rade, imaju svoje firme, veoma su vredni i radni, ali Viktor i dan-danas zna da me podseti. Kad mi stigne na telefon poruka o potrošnji, onda znam da je moja kartica kod njega, ispričala je Brena, koja je otkrila da su Boba i Viktor najimpulsivniji, a Filip, Stefan i ona mnogo smireniji.

VIKTOR NAJVIŠE TROŠI, A JA NAJČEŠĆE PLAČEM Lepa Brena otkrila detalje iz privatnog života

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ja sam ta koja plačem, ja plačem na koncertima, na filmovima, kad čitam knjigu, kad gledam seriju. Uvek se rasplačem na veliku količinu nežnosti i ljubavi, kada dobijem ili kada gledam na televiziji da neko pokazuje ljubav i pažnju. Mislim da je to kod nas na Balkanu nekako neuobičajeno da pokažeš da nekoga voliš, kako ste pažljivi, i ja sam prva koja plače, izjavila je Brena, koja je otkrila da Boba nije najveći gurman u porodici, ali i priznala ko je najproblematičniji:

VIKTOR NAJVIŠE TROŠI, A JA NAJČEŠĆE PLAČEM Lepa Brena otkrila detalje iz privatnog života

Nedeljko Kiš/Alo!

 

- Mi jedino imamo dva psa koji su problematični, koji ništa ne slušaju, i trećeg koji je ugrizao svakog ko je ušao u dvorište, a ko mu nije rekao 'Zdravo, Bleki, je l' si dobro', znači s ljubavlju da mu se obrati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading