PRAZNIČNA ČAROLIJA Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine zasijao, glumica objavila emotivne trenutke (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Praznici nam stižu i sa sobom donose posebnu, idiličnu atmosferu, a i hladni dani imaju svojih čari pa tako toplina doma drži svaku porodicu na okupu.

Printscreen

 

Da se baš kao i sav normalan svet, malim, ali ključnim stvarima raduju Tamara Dragičević Petar Benčina možemo se uveriti putem društvenih mreža na kojima oni neretko objavljuju trenutke iz porodičnog kutka.

Printscreen

 

U svojoj oazi mira glumački par uz puno ljubavi i posvećenosti odgaja Stašu i Lazara, a delić predivne porodične atmosfere, preneli su nam i otkrili koja vlada u njihovom domu.

Printscreen

 

Ukrašena jelka i lampice koje stvaraju posebnu magiju jedno su od glavnih obeležja novogodišnjih praznika, te su neizostavni deo u svakom domu , a Tamara Dragičević i Petar Benčina zaista su se potrudili da svoje naslednike razvesele, te su odlučili da taj deo prepuste upravo njima.

Sa koliko radosti i ushićenja preslatki mališani ukrašavaju jelku, svedoče fotografije koje je glumica podelila na Instagramu.

Komentari oduševljenih pratilaca ne prestaju da se nižu i svi se slažu da će novogodišnja dekoracija u njihovom domu zasigurno biti bajkovita i možda najlepša do sada, a kako i ne bi kad se Staša i Lazar toliko raduju i trude oko svakog detalja.

PROGOVORILA O PENZIJI Vesna Zmijanac otkrila: Moraću da radim do kraja života!

Komentari (0)

Loading