JOŠ JEDNOM POMERIO GRANICE Lukas će se na ovaj nesvakidašnji način odužiti fanovima
Foto: Rajko Ristić

Aca Lukas sprema spektakl za svoju publiku u narednoj godini. „Hajp“ produkcija kao sinonim za nepresušni izvor inovativnih i autentičnih projekata nastavlja sa iznenađenjima i najavljuje nove poduhvate za 2023. godinu i dva spektakla u jednom danu. Tog 3. novembra 2023. godine očekuje nas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma „Kafana na Balkanu“ od 19 časova u Štark areni, a odmah po završetku filma, od 21 h počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i „Folk haus benda“.

Saša Mirković, direktor i vlasnik „Hajp“ produkcije, zajedno sa svojim timom prikazaće publici jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima.

JOŠ JEDNOM POMERIO GRANICE Lukas će se na ovaj nesvakidašnji način odužiti fanovima

Foto: Rajko Ristić

 

Film „Kafana na Balkanu“ nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. Glavni lik je Peđa Kovač, koga tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi.

Aca Lukas će 3. 11. 2023. proslaviti i svoj rođendan sa voljenom publikom, te će baš to dodati posebnu čar ovom događaju, a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu. 

MISLILE SU DA SAM MUŠKARAC Iza grubog, muškog glasa u Velikom bratu krila se tokom svih sezona

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading