ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA RAZLOG TAJNOG SUSRETA RIALDE I GASTTOZZA: Uhvatili smo ih zajedno u Dubaiju, a evo šta se zapravo zbivalo između njih!
Printscreen

Pre par dana Alo! je ekskluzivno pustio paparaco fotografije tajnog susreta Rialde Karahasanović i Nenada Marinkovića Gasttozza, a sada vam otkrivamo i pravu pozadinu istog i šta je to ovaj dvojac pripremao.

 

 

Naime, Rialda i Gastoz danas su izbacili duet pod nazivom "Laku noć i doviđenja", što je posebno obradovalo i zaintrigiralo njihove fanove, a šuška se da među njima ima nešto više od saradnje i prijateljstva.

Tim povodom, oglasila se Rialda, i na svom Instagram nalogu istakla zadovoljstvo povodom realizovane saradnje.

- Ne znam odakle bih počela. Od samog nastanka pesme, ideje, pa sve i do realizacije. Sve u svemu bila je prava putesestvija. Prvo i prvo moram da se zahvalim mom dugogodišnjem prijatelju Gastozu koji mi je ukazao zadovoljstvo i odazvao se pozivu da bude deo ovog projekta.
Moram da istaknem da iako je na sve strane i činjenica da smo se cak na trecoj strani sveta uganjali , profesionalnost i odgovornost je zaista bila na nivou.
- navela je ona između ostalog.

Podsetimo, za Alo! se oglasio i izvor blizak paru otkrio šta se dešava između njih.

- Njih dvoje su se sreli slučajno na jednoj privatnoj plaži, u baru, i oduševili su se što vide poznata lica, iako se lično nisu poznavali. Srdačno su se pozdravili, izgrlili i izljubili, a onda nastavili da piju koktele i kupaju se, smeju, zbijaju šale, do duboko u noć. Od tog dana bukvalno se ne razdvajaju - ispričao je izvor za Alo!

PUŠTENE KARTE U PRODAJU: Obezbedite sebi mesto na vreme za premijeru filma "Kafana na Balkanu" i koncert Ace Lukasa!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading