PROCURILA PRIVATNA FOTKA MUŽA JELENE BIN DRAI NAKON 4 GODINE ILEGALE: Svi nemo blenuli u prizor, evo kako sada izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnja manekenka i miss Jugoslavije koju domaća javnosti pamti kao Jelenu Jakovljević, punih četrnaest godina živi svoju bajku u Dubaiju sa arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem sa kojim ima četvoro dece ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i malenog Rašida, kog je na svet donela prošle godine. Ova majka i uspešna poslovna žena, na čelu je nekoliko kompanija, a na društvenim mrežama već neko vreme ona nije aktivna, pa nije iznenađujuće što je najnovija fotografija Jelene Bin Drai sa mužem sada prava senzacija.

Naime, imajući u vidu da je svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Kataru okupilo brojne domaće i svetske face, da posete ovaj važan događaj izuzetak nisu napravili ni misica i šeik, a fotografija Jelene Bin Drai sa mužem nakon duge četiri godine osvanula je na "Instagramu".

U društvu prijatelja među kojima i Danica Karić sa suprugom Nikolom, Jelena i bogati šeik pozirali su raspoloženi i u zagrejanoj navijačkoj atmosferi ovekovečili trenutak dok su pratili meč između Hrvatske i reprezentacije Brazila.

Ako je suditi po fotografiji, reklo bi se da se malo, ali odabrano društvo odlično zabavljalo te su usledile veoma pozitivne reakcije, a osim komentara da supružnici deluje veoma skladno te da im je očito sve potaman, posebnu pažnju privukao je i izgled nekadašnje misice koja se savršenom figurom može pohvaliti i nakon četiri porođaja.

DAJEMO SVE OD SEBE DA BUDEMO SUPER! Proslavili jedan od važnijih dana, isplivala fotka na kojoj se nalazi bivši muž Goge Sekulić (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading