"NISU IMALI RAZUMEVANJA" Ovo su svi detalji ljubavi Noleta i Jelene, upoznali su se u školi iz koje je on izbačen, a onda ih je život ponovo spojio!
Printscreen

Novak Đoković je imao sedam godina kada je doneo odluku da postane najbolji teniser sveta, a treninzi koje je imao svakodnevno i bezbrojni turniri na koje je išao, nisu olakšavali njegovo obrazovanje.

Teniserski as pohađao je osnovnu školu na Banjici, a njegovi roditelji podržali su svog sina u njegovoj ambiciji. Ipak, kada je upisao sportsku gimnaziju, njegovo obrazovanje je prekinuto zbog velikih obaveza koje je imao.

- Nisu imali razumevanja da on ne može da sedi u školskoj klupi - ispričala je svojevremeno njegova majka Dijana u podkastu "Sportlight":

Profimedia

 

- Morala sam na disciplinsku komisiju da idem, da obrazlažem gde je sve moj sin bio. Naravno da su me i oni ocrnili i na kraju je izbačen, odnosno ispisan iz te sportske gimnazije. Rekla sam im da nikome ne kažu da su ‘s‘ od sportske gimnazije. Trebalo je da mu daju podršku, da mu daju gradivo koji će on da savlada.

Ipak, iz te gimnazije izrodilo se i nešto divno. Novak je upoznao Jelenu Ristić, koja je u Osnovnu školu išla u samom centru glavnog grada, a svoju ljubav prema atletici nastavila je u baš u pomenutoj gimnaziji.

Ona je kasnije uspela da upiše jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, a 2011. odbranila je doktorat na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku, nakon čega se 2014. godine i udala za svog školskog druga.

"TRAŽIM OSLONAC DA NE PADNEM OD BOLA" Udovica Marinka Rokvića ne krije tugu: DRHTIM KAO PRUT NA HLADNOM VETRU!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading