ŠUŠKALO SE DA JE OVA PEVAČICA TAJNA LJUBAV ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Nećete verovati kako danas izgleda, pobedila i opaku bolest! (FOTO)
Vladimir Marković

Mlađim generacijama ime Rebeke Dremelj verovatno nije dovoljno poznato, ali pre petnaestak godina o slovenačkoj pop pevačici pričalo se i u Srbiji.

U rodnoj zemlji je 2001. godine ponela lentu sa titulom „miss“, a zatim je 2008. predstavljala Sloveniju na Pesmi Evrovizije u Beogradu. To takmičenje ostalo je upamćeno i po to tome što su ga zajedno vodili Željko Joksimović i Jovana Janković, koji su se tada zbližili, zaljubili i kasnije uplovili u brak.

Trač ili istina, tek koju godinu ranije šuškalo se o romansi između Rebeke i Željka, ali oni nisu priznali ništa više osim zajedničke saradnje.

Ona se kasnije udala i rodila dve devojčice, a pre osam godina izborila se sa opakom bolešću, kada joj je zbog kancera odstranjena štitna žlezda.

Rebeka Dremelj danas ima 43 godine i još je lepa kao što je pamtimo. Svestranost je dokazala baveći se i glumom, voditeljskim poslom, modom, a uključena je i u brojne humanitarne akcije.

LJUBAVNIK JE PUCAO U NJU, UNIŠTIO JE DO KRAJA ŽIVOTA: Naša bivša MISICA se udala za MOĆNOG ČOVEKA, a onda se desile STRAVIČNE TRAGEDIJE!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading