DRUGU NOĆ ZAREDOM NAPUNIO ARENU! Miroslav Ilić se zahvalio saradnicima i organizatorima, SPEKTAKL KAKAV NIJE VIĐEN NA NAŠIM PROSTORIMA!
Kristijana Ćaćić

Zlatni jubilej povodom 50 godina muzičke karijere Miroslav Ilić je drugu noć zaredom obeležio spektakularnim koncertom u Štark Areni.

Ako je neko posumnjao da HYPE produkcija neće uspeti u organizaciji ili da će Arena biti delimično napunjena, prevario se.

Arena je ponovo dupke puna, a publika je od samog početka oduševljeno pozdravila barda domaće muzike uglas s njim pevajući čuvene hitove.

Miroslav Ilić se specijalno zahvalio Saši Mirkoviću i Hajp Produkciji.

No nakon prve pesme Miroslav se obratio publici rekavši da je prethodno veče napravio jedan propust.

-Poštovana publiko, dame i gospodo, prijatelji, dobru noć, dobro veče, dobro došli. Mi smo već sinoć imali jednu feštu i ja sam sinoć napravio i par greškica, koje želim večeras uz vaše strpljenje i da ispravim. Sinoć sam rekao da sam proteklih dana rešio da napravim spisak svih ljudi koji su bili deo ove moje pedesetogodišnje muzičke priče, a bez kojih ja ne bih objektivno stajao ispred vas večeras. Ali kad sam shvatio koliki je to spisak odustao sam i zahvalio sam se jednom rečenicom generalno svima. Zamerili su mi i rekli su “Moraš da pomeneš tvog najvećeg učitelja čika Obrena Pjevovića, Dragana Aleksandrića, Predraga Vukovića, Velimira Nikšića, Radoslava Raku Đokića i mnoge, mnoge druge. Drugo, nisam se zahvalio na izuzetnom radu i organizaciji ovog druženja i sinoćnjeg i večerašnjeg HYPE produkciji. Izvršni producent HYPE produkcije ima stvarno sjajnu ekipu. Mimo mojih očekivanja su odradili posao.- rekao je Ilić.

Zatim je sišao prema kamermanu i naglasio “Saša jesi li čuo?! ZAHVALIO sam se jasno i glasno HYPE produkciji”. Potom je Miroslav predstavio prateće vokale i nastavio koncert.

I drugu noć koncerta atmosfera je bila neverovatna, a Miroslav u izuzetno dobroj kondiciji, na radost i oduševljenje prisutne publike.

BLJEŠTI ŠTARK ARENA, MIROSLAV ILIĆ PONOVO DOKAZAO ZAŠTO JE KRALJ NARODNE MUZIKE: Evo ko je od javnih ličnosti došao, najvoljeniji uživaju u koncertu! (FOTO/VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading