Milan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Milan Stanković vratio se nedavno u Srbiju iz Hilandara, gde je proveo neko vreme pomažući bradstvu pomenutog manastira.

Nakon što je od igumana manastira dobio blagoslov da može da se vrati u domovinu, pevač, koji se povukao iz javnog života, nije časio časa, već se odmah bacio u potragu za zemljištem koje želi da kupi. Milan u poslednje vreme ima nameru da se bavi poljoprivredom, a posebno želi da se posveti uzgajanju organskog povrća.

MILAN STANKOVIĆ SE POTPUNO POVLAČI? Ništa više neće biti isto, SAOPŠTENE ŠOKANTNE VESTI: Pevač prelomio i doneo NEOČEKIVANU ODLUKU!

Printscreen Instagram

 

On u ovom biznisu ne želi da bude sam, pa se za pomoć obratio svojoj dugogodišnjoj prijateljici i koleginici.

- Milan je tokom boravka u Hilandaru jedno vreme s monasima i iskušenicima radio i poslove koje imaju veze s poljoprivredom. On se oduševio kad je video kako se manastirska bratija uz molitvu posvetila uzgajanju povrća, pa je i sam želeo da se bavi ovim u svojoj zemlji. Čim se vratio u Srbiju iz Grčke, on je uz pomoć svoje drugarice Vesne počeo da traži obradivu zemlju, koja će biti pogodna za povrće koje želi da uzgaja.

- Zmijančevoj se jako svidela ova njegova ideja i apsolutno ga je podržala. Po svoj prilici, njih dvoje će se i uortačiti, pa nije nemoguće da od cele te priče naprave biznis s proizvodnjom hrane od organskog povrća koje bi sami gajili. Milan je već pogledao nekoliko pogodnih lokacija u Vojvodini, od kojih mu je zapala za oko jedna kod Sombora. Vesna pak navija za Šumadiju i traži njive po tom kraju, u blizini njene kuće na Bukulji, gde i sam Milan često provodi slobodno vreme - završava izvor.

BLJEŠTI ŠTARK ARENA, MIROSLAV ILIĆ PONOVO DOKAZAO ZAŠTO JE KRALJ NARODNE MUZIKE: Evo ko je od javnih ličnosti došao, najvoljeniji uživaju u koncertu! (FOTO/VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading