PAPARACCO ALO! Nada bez blama!
Foto: Alo!

Vremena su se promenila, ali radnici kulture se ne predaju lako, pa još uvek insistiraju na negovanju tradicionalnih navika koje su im svojstvene odvajkada. Drugačije ne možemo da objasnimo čuvanje boemštine po kojoj su glumice i glumci poznati. Nada Blam definitivno je jedna od onih koji vole kafanu i u nju rado svraća nezavisno od doba dana i prilike kojoj prisustvuje.

PAPARACCO ALO! Nada bez blama!

Foto: Alo!

 

Naš paparaco uhvatio je poznatu glumicu kako u društvu svojih starijih kolega, predstavnika srpske kulture, u kasno zimsko popodne boravi u jednoj od najčuvenijih beogradskih kafana.

Nada je došla trudeći se da ostane neprimetna, ali nama nije mogla da promakne. Pitala je u kojoj sali je zakazano druženje i otišla da se vidi s prijateljima i kolegama. U kafani se zadržala oko sat i po, a ono što nas je posebno iznenadilo je činjenica da glumica u javnosti izgleda potpuno obično, kao sav običan i anoniman svet. Na sebi je imala popularni „tedi“ kaput, najobičnije sportske pantalone i patike. Nije bila našminka, a na glavi nije nosila periku koju nosi na televizijskim gostovanjima.

PAPARACCO ALO! Nada bez blama!

Foto: Alo!

 

Nada se po gradu i kafanama definitivno pojavljuje bez blama, ali joj lepe manire ne možemo i nećemo osporiti. Prilikom napuštanja kafane ona je strpljivo i polako koračala pomažući vremešnoj prijateljici da izađe iz lokala.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading