POZNATE LIČNOSTI PRISTIŽU NA SPEKTAKULARNI KONCERT MIROSLAVA ILIĆA: Naša pevačica otkrila nepoznate detalje o njegovoj ćerki! (VIDEO)
Kristijana Ćaćić

Mirosalav Ilić večeras održava prva od dva koncerta u Štark Areni u Beogradu, tako da poznate ličnosti i publika polako pristižu, a među njima je i pevačica Jellena, koja je došla da podrži slavuja iz Mrčajevca.

Pevačica je ovom prilikom otkrila da je pevala na svadbi Miroslave ćerke i odala priznanje pevaču za njegovu višegodišnju uspešnu karijeru.

- Pevala sam svadbu njegove ćerke davno, još sa pokojnim Igorom iz Divljeg kestena i legendama i Boki Milošević, ja sam tada bila sa "Koktelom". Mi smo radili svadbu i red je da obeležimo 50 godina njegove karijere. To je veliko naše ime, jedan primer sa svojim hitovima, ponašanjem, uopšte sa svima što je do sada pokazao i mislim da je ovo veliko veče za sve nas. - istakla je pevačica.

POZNATE LIČNOSTI PRISTIŽU NA SPEKTAKULARNI KONCERT MIROSLAVA ILIĆA: Naša pevačica otkrila nepoznate detalje o njegovoj ćerki! (VIDEO)

Kristijana Ćaćić

 

Pevačica je progovorila i o tome kakav je pevač kada se ugase kamere.

- Ja sam imala par puta prilike da radim sa njim na zabavama nekim, znači, on radi svoje, ja svoje, ne tako često, ali na aerodromima da se srećemo, na tim nekim privatnim partijima i on je sjajan kao kolega. Prvo nije sebičan, ljudi sa kojima rade ga poštuju i cene. Bila je velika čast pevati na svadbi njegove ćerke. - istakla je između ostalog Jellena.

HIPNOTISAO JE ŽENE, BIO NAJBOLJI FRAJER U JUGOSLAVIJI: Odjednom NESTAO i prekinuo sve, a evo kako danas izgleda voditelj Stanko Škugor! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading