ODREŠILI KESU ZA MEZIMICU Kaća Grujić i Marko Gobeljić pukli 30.000 evra, ovo su svi detalji luks slavlja
Foto: Printscreen/instagram

Kaća Grujić i Marko Gobeljić prave glamuroznu proslavu za Katjin prvi rođendan. Restoran će biti pretvoren u luna-park, sladak sto će imati čak tri metra, a na švedskom stolu će se naći suši, kraba, školjke, biftek...

Kaća Grujić i Marko Gobeljić dali su 30.000 evra za prvi rođendan ćerke Katje. Pevačica i fudbaler će u četvrtak okupiti porodicu i prijatelje u jednom beogradskom restoranu i glamuroznom žurkom proslaviti mezimičin rođendan.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kaća već mesecima radi na organizaciji proslave. Odlučila je da napravi slavlje iz bajke, pa je potpuno promenila izgled restorana. Zavese će od poda do plafona biti roze, a slatki sto, na kom će biti mafini, pop kejkovi i druge đakonije, biće dugačak čak tri metra. Cela sala će biti pretvorena u mali luna-park, sa konjićima koji se vrte - započinje priču izvor blizak pevačici.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica i fudbaler dobro su odrešili kesu da bi sve bilo savršeno.

- Samo za meni su dali 15 000 evra! Uzeli su najskuplji jelovnik od 100 evra po osobi, a imaće 150 zvanica. Hrana je prilagođena i za one koji poste, pa će na trpezi biti različite vrste ribe, ali i kraba, školjke i drugi morski plodovi. Osmislili su meni i za vegane, ali i za one koji vole kvalitetno meso. Na Kaćino insistiranje, na švedskom stolu će se naći suši, koji ona obožava. Pored toga, Gobelja i Kaća su za dekoraciju dali 5.000, a za muziku 8.000 evra.

Sagovornik je otkrio i da su Kaća i Gobelja uveliko pripremili i garderobu za taj dan:

- Biće veoma glamurozni! Kaćin stilista je za nju spremio dve haljine. Jedna je roze, kako bi se uklopila uz Katjin stajling. Gobelja će nositi odelo od 1.000 evra, koje su kupili u inostranstvu.

Osim porodice i rodbine, pozvali su i brojne prijatelje.

- Na slavlju će biti fudbaleri, ali i pevači. Iako Marko igra u Crvenoj zvezdi, druži se i sa kolegama iz drugih klubova, pa će ih sve okupiti na jednom mestu. I Kaćine kolege će biti na rođendanu, a među njima i kuma Andreana Čekić, koja će i zapevati. Mikrofona će se latiti i Katarina, koja jedva čeka da otpeva neku pesmu svojoj mezimici. Za odličnu atmosferu biće zadužen orkestar Borka Radivojevića, a pevaće Bojana Barjaktarović - završava sagovornik za Informer.

PAO JOJ VELIKI TERET SA SRCA Zvezdu Granda muž prevario dok je bila trudna, a ona danas slavi razvod

Komentari (0)

Loading