DARKO JE LUD Lazićev brat u šoku nakon vesti da se folker ponovo oženio: KOD NJEGA SE NIKAD NE ZNA
Printscreen Instagram

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je pevač Darko Lazić ponovo stao na drugi kamen, i to ovog puta sa svojom izabranicom Katarinom, s kojom je već izvesno vreme u emotivnom odnosu.

Printscreen Instagram

 

Naime, kako se saznalo, Lazić je sudbonosno "da" izgovorio u tajnosti, i to u jednoj opštini u Novom Sadu, a intimnoj ceremoniji venčanja prisustvovalo je svega nekoliko prijatelja, dok se Darkova majka Branka, a ni ostatak porodice, nisu pojavili.

Foto: Printscreen Instagram

 

Ovim povodom oglasio se folkerov rođeni brat, Dragan, koji je priznao da se sa Darkom nije čuo više od nedelju dana, te da u porodici niko ne zna da li se venčanje uopšte desilo.

- Darko i ja se nismo čuli vise od nedelju dana. On jeste lud, ali ne znam da li je bilo venčanja. Valjda bi mi kao bratu nešto rekao. On i Kaća su na putu, koliko znam, ovde nije dolazio. Mada, kod njih se nikad ne zna! Kad se čujemo znaću detalje, za sad mi se ne javlja. Nisam se ni sa majkom čuo, bar bi ona nešto rekla da zna - istakao je Dragan za Republiku.

Podsetimo, Darko i Katarina izgovorili su sudbonono "da" juče, 8. decembra, u opštini u Novom Sadu u prisustvu samo nekoliko ljudi. Folkeru je ovo drugi brak po redu, a prethodno je na ludi kamen stao sa koleginicom Anom Sević, sa kojom ima ćerkicu Lorenu. Iako je bio veren sa Marinom Gagić, Lazić se s njom nije oženio, a iz njihove ljubavi rodio se sin Aleksej.

MUŽEVI SU NAM SAVRŠENI! Branka Sovrlić progovorila o prijateljstvu sa Martom Savić: RADIMO ŠTA HOĆEMO

Komentari (0)

Loading