PEVAČICA ZAVRŠILA U POLICIJI Zorana Pavić oborila dete na ulici, oglasila se, pa otkrila detalje nezgode koja se dogodila
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Zorana Pavić pre nekoliko dana imala je nezgodu kada je automobilom van pešačkog prelaza oborila dete koje je prelazilo ulicu sa bratom.

Printscreen Blic TV

 

Pevačica Zorana je ceo slučaj odmah prijavila policiji i tom prilikom se oglasila, objasnivši kako je došlo do saobraćajne nezgode. 

- Pre nekoliko dana kada sam kretala u Veliku Planu na predstavu dete je istrčalo van pešačkog prelaza i naletelo na moje vozilo. Odmah sam izašla iz automobila, zagrlila i poljubila dete koje je bilo sa svojim rođenim bratom i pitala da li negde treba da ih povezem. Dete je, što je najvažnije u čitavoj priči, nije zadobilo nikakvu povredu, tako da je svako nastavio svojim putem. Sutradan sam otišla i sve ovo isto ispričala u policiju, što može da se proveri. U policiji je i snimak na kojem se vidi kako dete istrčava ispred mog automobila, kao i trenutak kada ja izlazim iz kola, ljubim ga i pitam ga da li je dobro i da li treba da ga vodim kod lekara. I ko god bude objavio bilo šta što nije istina, tužiću ga. - rekla je ona za Informer.

RASPAMETILA PRATIOCE Snežana Borjan u nikad vrelijem izdanju: POGLEDAJTE KAKO IGRA ŽENA FUDBALERA 

Komentari (0)

Loading