PEVAČICA ZAVRŠILA U POLICIJI Zorana Pavić oborila dete na ulici, oglasila se, pa otkrila detalje nezgode koja se dogodila
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Zorana Pavić pre nekoliko dana imala je nezgodu kada je automobilom van pešačkog prelaza oborila dete koje je prelazilo ulicu sa bratom.

PEVAČICA ZAVRŠILA U POLICIJI Zorana Pavić oborila dete na ulici, oglasila se, pa otkrila detalje nezgode koja se dogodila

Printscreen Blic TV

 

Pevačica Zorana je ceo slučaj odmah prijavila policiji i tom prilikom se oglasila, objasnivši kako je došlo do saobraćajne nezgode. 

- Pre nekoliko dana kada sam kretala u Veliku Planu na predstavu dete je istrčalo van pešačkog prelaza i naletelo na moje vozilo. Odmah sam izašla iz automobila, zagrlila i poljubila dete koje je bilo sa svojim rođenim bratom i pitala da li negde treba da ih povezem. Dete je, što je najvažnije u čitavoj priči, nije zadobilo nikakvu povredu, tako da je svako nastavio svojim putem. Sutradan sam otišla i sve ovo isto ispričala u policiju, što može da se proveri. U policiji je i snimak na kojem se vidi kako dete istrčava ispred mog automobila, kao i trenutak kada ja izlazim iz kola, ljubim ga i pitam ga da li je dobro i da li treba da ga vodim kod lekara. I ko god bude objavio bilo šta što nije istina, tužiću ga. - rekla je ona za Informer.

RASPAMETILA PRATIOCE Snežana Borjan u nikad vrelijem izdanju: POGLEDAJTE KAKO IGRA ŽENA FUDBALERA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading