"SAMO JAKO" Nenad Cvijetić platio za sve životne greške i okrenuo novi list (VIDEO)
FOTO: Branislav Pećaranin

Plaćam sve” - najnovija je pesma popularnog pop pevača Nenada Cvijetića, koja je upravo danas doživela svoju premijeru. O šestoj po redu numeri sa albuma “Samo jako”, posle hitova Verna i Neverna, Zima će, Šta bi još, koji se i danas vrte na najfrekventnijim radio stanicama u regionu, Nenad s ponosom kaže:

- Nova pesma je nastavak moje uspešne saradnje sa poznatim kompozitorskim dvojcem Sašom Miloševićem Maretom i Mladjanom Dinkićem, ali sam i ja ovog puta dao svoj lični doprinos kao koautor muzike i teksta. Najveće radio stanice u Srbiji su već krenule da je emituju i verujem da će se dopasti mojoj publici. A u narednim mesecima će biti objavljene još tri pesme, čime ću komlletirati ceo album.

FOTO: Branislav Pećaranin

 

Upitan da li je tekst pesme “Plaćam sve” u neku ruku i autobiografski, Nenad Cvijetić odgovara potvrdno i dodaje da je platio sve svoje pogrešne odluke u životu, izvukao odgovarajuće pouke i okrenuo novi list. Naime, Nenad je u poslednjih par godina prošao kroz veoma buran period u privatnom životu. “Sve greške pre ili kasnije svima dospevaju na naplatu i od toga ne možete pobeći.

- Ko na vreme ne spozna gde greši i to sam sebi ne prizma, bude doživotno u problemu. Ja zato verujem da mnogo mudriji ulazim u nove životne izazove koji stoje preda mnom. Ponovo sam pun pozitivne energije i za sledeću godinu planiram mini koncertnu turneju po različitim gradovima Srbije, gde ću promovisati svoj novi album. Naravno, ostaću veran i svojoj publici u brojnim klubovima u kojima nastupam, jer nema veće sreće za mene od toga da nekome ulepšam veče i učinim ga srećnim, kaže Nenad u jednom dahu.

Video spot za novu pesmu Nenada Cvijetića “Plaćam sve”, možete pogledati i vi, na sledećem linku:

SKANDALOZNO! Banda otela saradnike popularnog pevača VELIKI ŠOK U SVETU

 

Komentari (0)

Loading