ZNA LI DA KRŠI LJUDSKA PRAVA?! Dunja Jovanić ismevala javno ženu zbog straha: INFLUENSERKA ZABORAVILA KO JE ONA (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Influenserka Dunja Jovanić već mesecima unazad je na udaru javnosti, zbog njenog ponašanja, a u žižu skandala došla je nakon što je smotala bivšeg dečka jedne poznate rijaliti učesnice, kako se spekulisalo. 

ZNA LI DA KRŠI LJUDSKA PRAVA?! Dunja Jovanić ismevala javno ženu zbog straha: INFLUENSERKA ZABORAVILA KO JE ONA (VIDEO)

Printscreen

 

Međutim, sada je Dunja došla ponovo u epicentar skandala, jer je ismevala jednu ženu javno, čime je pogazila sva ljudska prava. Naime, Jovanovićeva se združila sa influenserom Milanom Maglovim, sa kojim je otputovala u Dubai, a tom prilikom se našla u jednoj od atrakcija, gde su zajedno ismevali nepoznatu gospođu. 

To je naišlo na veliki odziv kod surovih tviteraša, koji inače ne štede kada su u pitanju ovo dvoje ,,naivnih" influensera. 

- Pih smradovi jedni; Zna li da krši ljudska prava? I da ju se može tužiti. Javna ličnost sebi dozvoljava ponižavanje i snimanje osobe koju ne poznaje i objavljuje na društvene mreže. Ovo joj nije prvi put i nikada se neće promjeniti, nadam se da će ju netko i tužiti - bili su samo neki od oprečnih kometara. 

 

 

 

 

Inače, podsetimo, Dunja je nedavno pokrenula kampanju ,,Ovo sam ja", u kojoj je istakla da joj je vrlo važno da bude prirodna i da svako treba ceniti i poštovati sebe. Međutim, zaboravila je šta je sve korigovala na sebi kada je plastična i estetska hirurgija u pitanju, pa su je i zbog toga ,,razapeli" na društvenim mrežama. 

JE L' TO TEODORA OTVORILA ONLYFANS?! Skandalozno ponašanje mlade muzičke zvezde izazvalo lavinu komentara

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading