SEVE NA PRAZNIČNOM SNIŽENJU Hrvatska zvezda spustila cenu, A EVO ŠTA JE RAZLOG
Printscreen Instagram

Dok narod širom regiona grca u dugovima, sve većim računima i bori se sa skokom cena osnovnih životnih namirnica, estradnjaci se ponašaju kao da sutra ne postoji. Nerealne honorare za novogodišnju noć koje uzimaju od vlasnika klubova i opština pravdaju time da su velike zvezde, a neki od njih samo žele da se osiguraju da će im ostati novca za crne dane.

Severina Vučković, bez imalo pardona, za novogodišnje nastupe do sada je uzimala, kako tvrdi njen menadžer, 80.000 evra, ali je ove godine rešila da spusti cenu.

Da li zbog toga što je zakazala nastup u rodnom Splitu ili je shvatila da je cena izuzetno visoka, tek, umesto dosadašnjeg honorara ona će održati koncert za 30.000 manju sumu, te će nastupati za 50.000 evra.

SEVE NA PRAZNIČNOM SNIŽENJU Hrvatska zvezda spustila cenu, A EVO ŠTA JE RAZLOG

Printscreen

 

Da je Severina napravila kompromis oko svoje cene, za hrvatske medije potvrdio je i njen menadžer Ivica Bubalo.

- Pristala je da nastupi za upola manju cenu nego inače. Ona je u rangu Dina Merlina i Željka Joksimovića, pa joj je cena barem 80.000 evra. U Splitu nastupa za 50.000 evra. Smatram da je to pun pogodak, a nekoliko okolnih gradova je otkazalo dočeke jer očekuju dolazak ljudi na Severinin nastup u Splitu - rekao je estradni menadžer Ivica Bubalo za 24sata.hr.

On je naveo i da je Vučkovićeva odbila i neke druge ponude, pa se odlučila za rodni Split, jer joj je, kako se navodi, sada više nego ikada potrebna domaća publika.

- Puno toga je prošla u poslednje vreme. Od razvoda, preko sudskih parnica, bitke za starateljstvo. Pa i bivši joj se druže. Šta god ko mislio o njoj, zvezda je. Većina joj zna hitove. I čovek je. Treba joj podrška - zaključio je Bubalo za hrvatske medije.

Veruje u boga

Nakon duže medijske i muzičke pauze Severina se vratila novom pesmom „Verujem u boga“ za koju je snimila po mnogima kontroverzan spot u kojem se pojavljuje stilizovana kao seksi kaluđerica. Kako je istakla, kroz ovu numeru preispituje svoj život i svoju veru.

MOJOJ ĆERKI SU PRETILI PRED SMRT Majka pokojne jutjuberke ekskluzivno za Alo! otkrila nove nepoznate detalje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading