POPIO TUŽBU Đorđe David izgubio sudski spor, kolega mu javno poručio: SADA ZNA KAKO TREBA DA SE PONAŠA!
Printscreen

Dragan Ilić Ilke, frontmen grupe "Generacija 5", kaže da je bivšem pevaču ovog benda, Đorđu Davidu, sudskim putem zabranio da javno izvodi njihove pesme. 

-Došlo je do tog sukoba jer je on svoj program bazirao na muzici "Generacije 5". Mi to nismo hteli da tolerišemo jer, u krajnjoj liniji, niti nas je pitao- niti bismo mi to dozvolili. Nažalost, slučaj je završio na sudu i mi smo dobili taj spor. On sada zna šta treba da radi i kako da se ponaša. Ništa lično. I dalje kažem da je on dobar pevač i da je doprineo bendu koliko je doprineo. Otpevao je taj veliki hit, ali ovo je eposao i od toga se zarađuju pare. Nećemo da brkamo ljubav i posao. Sud je rekao svoje, i nadam se da on poštuje odluku- rekao je Ilke. 

David je, podsetimo, nedavno zamerio rokerima što se ne drže zajedno kao narodnjaci.

-Ulaskom u "Zvezde Granda" shvatio sam foru. Narodnjci iako ne razgovaraju i ne podnose se međusobnom kad je posao u pitanju stanu jedno iza drugoga. Vrlo razlikuju privatno i poslovno. Mi rokeri kao da smo se posle ovog rata povukli i razmišljamo da je lova jedini bog. Bili bismo spremni da sklonimo svog kolegu ili mu kažemo  nešto iza leđa samo kako bismo došli do svog prostora i love- rekao je on tada.

OTKRILA DA LI ĆE JE TUŽITI Sara Reljić progovorila o svađi sa Darom Bubamarom, odgovorila joj na uvrede, pa priznala u kakvom je odnosu sa Tonijem!

 

 

Komentari (0)

Loading