Đorđe
Foto: Printscreen/Printscreen

Dragan Ilić Ilke, frontmen grupe "Generacija 5", kaže da je bivšem pevaču ovog benda, Đorđu Davidu, sudskim putem zabranio da javno izvodi njihove pesme. 

-Došlo je do tog sukoba jer je on svoj program bazirao na muzici "Generacije 5". Mi to nismo hteli da tolerišemo jer, u krajnjoj liniji, niti nas je pitao- niti bismo mi to dozvolili. Nažalost, slučaj je završio na sudu i mi smo dobili taj spor. On sada zna šta treba da radi i kako da se ponaša. Ništa lično. I dalje kažem da je on dobar pevač i da je doprineo bendu koliko je doprineo. Otpevao je taj veliki hit, ali ovo je eposao i od toga se zarađuju pare. Nećemo da brkamo ljubav i posao. Sud je rekao svoje, i nadam se da on poštuje odluku- rekao je Ilke. 

David je, podsetimo, nedavno zamerio rokerima što se ne drže zajedno kao narodnjaci.

-Ulaskom u "Zvezde Granda" shvatio sam foru. Narodnjci iako ne razgovaraju i ne podnose se međusobnom kad je posao u pitanju stanu jedno iza drugoga. Vrlo razlikuju privatno i poslovno. Mi rokeri kao da smo se posle ovog rata povukli i razmišljamo da je lova jedini bog. Bili bismo spremni da sklonimo svog kolegu ili mu kažemo  nešto iza leđa samo kako bismo došli do svog prostora i love- rekao je on tada.

OTKRILA DA LI ĆE JE TUŽITI Sara Reljić progovorila o svađi sa Darom Bubamarom, odgovorila joj na uvrede, pa priznala u kakvom je odnosu sa Tonijem!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading