"ONA JE JEDNOĆELIJSKI ORGANIZAM" Vendi oplela po Tanji Savić:  SRIČE DOK ČITA, OSTALA JE NA NIVOU OSNOVNE ŠKOLE!
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Tanja Savić izjavila je nedavno u jednom intervjuu da ne zna ko je Vesna Vukelić Vendi, pa joj je folkerka uzvratila rečima da nema nameru da se bavim osobom koja je jednoćelijski organizam.

- Besmisleno mi je da tupim zube i trošim energiju baveći se Tanjom jer je ona jednoćelijski organizam. Preteško je da ona razume bilo šta, a pogotovo ne moj rad i knjigu "Misterija crne žene", koju sam nedavno objavila. Tanja sriče dok čita i ostala je na nivou osnovne škole, kad se uči: "Mama voli Momu i Moma voli mamu" - priča Vesna i dodaje da Savićka glumi da ne zna da su ona i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u rodbinskim odnosima.

Printscreen

 

- Draško i ja smo rođaci, to znaju i vrapci na grani. Pa nedavno je bio i matičar na našem familijarnom venčanju. Kad su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako sedi u društvu Tanje Savić rekla sam mu da on treba da sedi samo s pametnim, dostojanstvenim i uzvišenim ženama. Tako ga je vaspitavala i njegova baka Gospa Vukelić. Draško pored sebe treba da ima ženu koja je njegovog kalibra, a ne tip osobe kao što je Savićka.

Podsećamo, mesecima se šuškalo da su Tanja Savić i Draško Stanivuković u emotivnoj vezi, ali te navode gradonačelnik Banjaluke nikad nije potvrdio, dok je pevačica namerno puštala da se šire tračevi da je s političarem.

OKRENUO NOVI LIST Baki B3 šokirao odlukom, ponovo se oženio pa napustio Srbiju!

 

Komentari (0)

Loading