"BIO SAM U VOJSCI SAMO ČETIRI DANA" Popularni pevač Zvezda Granda otkrio svoje vojno iskustvo: OVO MI JE BIO NAJVEĆI PROBLEM
Printscreen

Iako je za muškarce služenje vojnog roka bilo obavezno, Slobodan Batjarević Cobe je tamo proveo svega četiri dana.

Printscreen

 

- Meni je bio problem da dugo budem u jednom prostoru, a najveći i glavni problem su bile svirke i nastupi. Molio sam ih da me puste i bili su fer. Pustili su me na dve godine da odradim turneje i nastupe. Posle su ukinuli vojsku i, eto, ostalo je na tome da sam bio samo četiri dana. Pa, široko! Ja sam nemirko, ne drži mene mesto -rekao je pevač i istakao da su ga stalno terali da peva.

- Non-stop su me molili da im pevam, ali bukvalno. I naravno svi su me prepoznali kada sam došao u kasarnu. Ali to mi je lepa uspomena, jer sam upoznao mnogo drugara tamo, mada sebe nikako nisam video tamo, nisam ja taj tip. Samo sam u tom periodu želeo da idem na svirke, uopšte me nije držalo mesto. Sećam se, već sam potpisao ugovor sa „Grandom" i jedva sam se izvukao zbog zakazanih nastupa. Da nisam bio muzičar, ko zna, možda bi okolnosti bile drugačije - rekao je on.

TO MI JE PROMENILO ŽIVOT Saša Kapor otkrio je detalje privatnog života: LJUDI MISLE DA SI VERNIK AKO OKAČIŠ BROJANICU NA RETROVIZOR!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

09.12.2022 11:10

Kakva ličnost,svi su ga prepoznali,pozvati ga u vojsku na godinu dana,da nas oslobodi njegove muzike.