NEKADA JE NOSILA DUGAČKE HALJINE, A DANAS MINIĆE Krstinja je sa 162 smršala na 70 kilograma, pa promenila imidž (FOTO)
Printscreen

Pevačica Krstinja Todorović tokom učešća u takmičenju "Zvezde Granda" imala je 162 kilograma, a onda se na inicijativu Saše Popovića podvrgla operaciji smanjenja želuca, potom zatezanja kože, te sada ima 70 kilograma.

Nakon što je dovela liniju u red, Krstinja se ne zaustavlja, već i sada redovno trenira, hrani se zdravo i ne krije da želi da izgubi još neki kilogram.

- Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Volela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obe su, hvala Bogu, bile uspešne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak... Pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće - rekla je pevačica.

Inače, Todorovićeva je nakon mršavljena potpuno promenila svoj imidž. Kako je uvek nosila duge i široke haljine, sada na društvenim mrežama objavljuje fotografije u kupaćim kostimima, kratkim haljinima, mini suknjama...

Takođe, neretko objavi i fotografiju iz teretane, a jednom od poslednjih objava iznenadila je sve kada je pokazala i go stomak.

Krstinja redovno izenađuje svoje pratioce na Instagramu novim izgledom, a mnogi ne kriju da su šokirani da je u pitanju ista osoba.

Oglasio se i Jašar! Nenad Manojlović i Dačićeva snajka napravili haos! (FOTO/VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading